Danas je uspešan glumac, a nekad je prodavao pečurke na pijaci: Ivan Bosiljčić o svom prvom poslu

08.02.2021

08:41 >> 09:47

0

Kao tinejdžer je pomagao kumovima na Bajlonijevoj pijaci, a njegova supruga Jelena Tomašević kaže da bi se i tada zaljubila u njega

Danas je uspešan glumac, a nekad je prodavao pečurke na pijaci: Ivan Bosiljčić o svom prvom poslu
Copyright ATAImages/ Z. Milutinovic

Ivan Bosiljčić danas je uspešan glumac, karijeru je nastavio da razvija i van granice Srbije, a njegovom poslednjom izjavom može se reći da je oduvek bio vredan.

U srednjoj školi je još pokazao da ambiciozan, te je mnoge iznenadila njegova priča da je tih godina radio kao konobar na primorju, a nakon toga i na pijaci u Beogradu.

– Još kao gimnazijalac sam radio. Dok sam živeo u Užicu, odlazio sam na more i kao tinejdžer radio u ugostiteljstvu. Radio sam na plaži kao konobar. U Beogradu sam pomagao kumovima koji su se bavili proizvodnjom pečuraka, bio sam uključen u prodaju. Prodavao sam na Bajlonijevoj pijaci, a to iskustvo bilo mi je vrlo korisno – ispričao je glumac za Blic. To, naravno, nije bio veliki džeparac, te se glumac seća i na šta je potrošio prve zarađene pare.

– Ne sećam, bile su tako sitne pare da sam potrošio na neki sokić – prisetio se Bosiljčić.

Instagram printscreen/ jelenatomasevic_official

Ono što je još interesenatnije iz života bračnog para, jeste i komentar njegove supruge i pevačice Jelene Tomašević, rekavši da veruje da bi ljubav između Ivana i nje planula i da ga je upoznala u periodu kada je radio na pijaci.

– Pa verujem da bi. Prava ljubav ne bira ni mesto ni vreme. Kada se dvoje prepoznaju, nije ništa bitno. Prava ljubav uvek nađe put kako da spoji dvoje ljudi. Ivan je ponosan na to što je bio vredan kao momak i što je pomagao svojim rođacima. Na taj način je pomagao i svojoj porodici – rekla je Jelena.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike