Paris Hilton progovorila o paklu koji je preživela u internatu: Jedanaest meseci nisam videla sunčevu svetlost, davali su mi lekove

01.03.2021

19:59 >> 23:48

0

Manekenka je kao tinejdžerka doživela veliku neprijatnost kada je prisilno smeštena u internat

Paris Hilton progovorila o paklu koji je preživela u internatu: Jedanaest meseci nisam videla sunčevu svetlost, davali su mi lekove
Copyright Profimedia

Manekenka Paris Hilton je u ponedeljak svedočila pred sudom o verbalnom, fizičkom i mentalnom zlostavljanju koje je, kako tvrdi, doživela tokom boravka u internatu dok je bila tinejdžerka, piše magazin People.

Naime, lepa plavuša ističe da je u ovoj instituciji bila prisiljena da uzima lekove koji joj nisu bili prepisani od lekara i ističe da danas ima užasne posledice.

– Poslednjih 20 godina imala sam uvek istu noćnu moru kako me usred noći otimaju dva neznanaca, skidaju me i pretresaju, te zaključavaju u objektu. Volela bih da vam mogu reći da je ova ukleta noćna mora bila samo san, ali nije – rekla je Hilton.

– Bez dijagnoze sam bila prisiljena da konzumiram lekove zbog kojih sam se osećala otupelo i iscrpljeno. Jedanaest meseci nisam udahnula svež vazduh niti videla sunčevu svetlost – ispričala je ona.

Prema rečima manekenke, studentima se navodno ukidao svaki oblik privatnosti. Paris je istakla da je tada imala samo 16 godina i da ju je osoblje škole posmatralo dok se tuširala.

Hilton je prozvala bivše zaposlene škole Provo Canyon u Utahi, gde je bila u internatu, a pored škole i internata oni su i bihevioralni zdravstveni centar. Paris tvrdi da su učenici te škole bili vezani, odvođeni u izolaciju, udarani, bacani u zidove..

Inače, Škola Provo Canyon School otvorena je 1971. godine, a od  perioda kad je u nju prisilno poslata Paris prodata je novim vlasnicima i nema nikakvih dokaza da se novi internat  sa drugim vlasnikom, na mestu starog, prema učenicima ponaša onako kako je to u svom izlaganju iznela Hilton.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike