Dribling, i to u štiklama: Katarina Didanović manevriše loptom bolje od nekih muškaraca! (VIDEO)

17.02.2021

06:33 >> 09:08

0

Pevačica je bila gost kod Ognjena Amidžića, a osim što je oduševila sve pevanjem uživo, pokazala je i druge sposobnosti

Dribling, i to u štiklama: Katarina Didanović manevriše loptom bolje od nekih muškaraca! (VIDEO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Katarina Didanović bila je sinoć gost u emisiji “Amidži šou”, a osim što je svojim atraktivnim izgledom privukla pažnju gostiju i publike, iznenadila je i kako je izvela sportsku veštinu u fudbalu. I to na visokim potpeticama. Na izazov voditelja Ognjena Amidžića, koji je tražio fudbalsku loptu da bi se uverio u njene reči da to može, pevačica je gotovo olako izvela dribling. Katarinino manevrisanje loptom uspelo je iz prvog puta, iako nije bila adekvatno obučena za to, te su joj svi u studiju aplaudirali. Ona je rekla u emisiji da ovu sposobnost, koja je jedna od zahtevnijih u fudbalu, nikada nije izvela u štiklama, pa je najpre probala da “oseti loptu”. Na ponudu voditelja da se ipak, izuje pevačica je odbila.

–  Ovo mi je izazov – rekla je dok je nameštala loptu i – uspela iz prve. Darko Lazić, Vuk Mob, kao i ostali muškarci u studiju, bili su fascinirani Kaćinim potezom.

Poslednji put, pevačica je sve iznenadila pojavom u spotu za pesmu “Robinja”, gde “na crtu” gotovo da ne bi mogla da joj stane ni Keri Bredšo. Naime, pevačica se za potrebe snimanja obukla kao za scenu u kultnoj seriji “Seks i grad”, u kojoj holivudska glumica Sara Džesika Parker nosi belu mušku košulju. Osim što je hvaljena zbog glasa i pesama, pokazala se i kao dobra glumica u spotu za pesmu “Robinja”.

– U svemu što radim trudim se da dam sve od sebe, pa sam tako i ovaj glumački zadatak prihvatila profesionalno. Novi izazov bila mi je i zahtevna koreografija, koju sam nedeljama pre snimanja uvežbavala – izjavila je ona ranije za Toxic.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike