Tanja Savić kroz suze o deci i situaciji sa bivšim: Od dragog Boga, eto odakle mi snaga, a Dušan je samo sebe gledao!

09.03.2021

22:38 >> 22:56

0

Govoreći javno o porodičnoj drami, suze nije uspela da zaustavi

Tanja Savić kroz suze o deci i situaciji sa bivšim: Od dragog Boga, eto odakle mi snaga, a Dušan je samo sebe gledao!
Copyright Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić, osim o velikom lapsusu koji joj se svojevremeno dogodio (a o kom se, takođe, dugo i kasnije pričalo), kao gošća „Amidži šoua” prokomentarisala je i trenutnu situaciju sa Dušanom Jovančevićem i decom, te progovorila o paklu kroz koji i dalje prolazi, nadajući se najboljem zaključku teške priče.

– Bilo je momenata kada mlađi sin nije hteo da priča sa mnom, nažalost, ali sad priča. Danas smo se čuli, ispričali, jako sam srećna. Oni imaju sudski nalog da u 9 sati ujutro oni moraju da me pozovu, ili ja njih – to je naše zajedničko vreme, kada moramo da razgovaramo, jer nisam imala mogućnost da se čujem sa decom toliko redovno. Sada je sud dao nalog, Dušan to sad mora da ispoštuje. Za pravdu ću ne znam ni ja šta da uradim, mislim da će pravda pobediti.

– Ko uzme majku deci to je najgore. Imam suđenje 12. marta, jaka sam inače. Nisam ih videla godinu dana… Ne može kompromis sa čovekom koji je psihopata… Ne dajem mu ja tu etiketu, nego jednostavno, normalan čovek to ne bi uradio nikad, posebno ne majci svoje dece. Pobegao je… Falsifikovao je moj potpis. Našao je devojku, našu prijateljicu, koja ima sličan rukopis kao ja. Videla sam papire koje je predao. Ja ih nikada ne bih pustila, pogotovo decu, sama da idu s njim. Ma ni sa rođenim ocem, dok su tako mali. Uradio je to verovatno iz nekog straha, pandemije, uplašio se za svoj život jer samo tako razmišlja. Gledao je samo sebe da zaštiti, uhvatio je avion i pobegao.

– Predala sam preko 3.000 papira, jer je to jedna nepravda koja je učinjena meni, deci… Ne bih bila ovakva kakva sam danas, da mi se ovo nije dogodilo. Uvek sam bila: „Ćuti ti, ništa ne znaš”, nisam imala samopouzdanja… Od dragog Boga, eto odakle mi snaga. Što me Bog čuva. Sad će sve biti okej. Bez obzira što sad plačem, ali tako mi je došlo – pričala je Tanja.

Tanja Savić ,,Amidži šou” screenshot

Inače, osim što je rasplakala goste oko sebe, uspela je i da ih nasmeje – kada je sama izabrala „titulu kraljice blamova” razgovarajući na nešto vedrije teme.

– Ja sam već kraljica blamova, tako da definitivno to, kraljica blamova – brala je Tanja između te i „uloge kraljice Bugarske mature”, nakon čega ju je koleginica Goca Tržan upitala o „incestu sa šiškama”.

– Ja zapravo nisam ni znala sta znači reč „incest” i rekla sam u dahu to, ali dobro, živ sam čovek, imam lapsuse. Uostalom, može se reći da je incest, jer su šiške moje sestre, tako da mu to dođe na isto – nasmejala je Tanja goste svojom izjavom.

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike