Zdravko Čolić i njegova ćerka se oprostili od Dragoljuba Đuričića: Osećam ogromnu tugu

15.03.2021

18:37 >> 19:04

0

Autor: D. Božović

Pevač je dugi niz godina sarađivao sa bubnjarom, a njegova smrt mu je teško pala

Zdravko Čolić i njegova ćerka se oprostili od Dragoljuba Đuričića: Osećam ogromnu tugu
Copyright Zdravko Čolić/ATAImages/Antonio Ahel

Dragoljub Đuričić preminuo je danas od posledica koronavirusa, a ova vest je zatekla njegove brojne saradnike i kolege među kojima je pevač Zdravko Čolić sa kojim je bubnjar svirao. Da su osim kolega, bili i veliki porodični prijatelji govori i to da se od preminulog umetnika oprostila i Čolina ćerka Una.

Čuveni muzičar svirao je u „Ju grupi”, bendovima „Leb i sol” i „Kerber”, ali sa Đorđem Balaševićem i Zdravkom Čolićem, koji je istakao da će mu nedostajati ovaj veliki kolega i prijatelj.

– Radili smo i stvarali zajedno više od četiri decenije i osećam ogromnu tugu, otišao je prerano. Nedostajaće mi njegova životna filozofija, kao i njegov neodoljiv humor kojim nas je obasipao. Uvek je bio tu kad treba da sasluša i posavetuje. Bio je veliki umetnik i još veći čovek. Čudesan, neponovljiv, beskrajno talentovan i nadasve drag svima. Hvala ti za iskreno prijateljstvo. Svima ćeš nam neizmerno nedostajati – izjavio je Zdravko Čolić za „Kurir”.

Poslednji pozdrav Đuričiću je putem Instagrama uputila i Čolićeva ćerka Una, koja se oprostila od bubnjara emotivnim rečima.

Printscreen Instagram/una_colic

– Bićete zauvek u našim srcima. Počivajte u miru – napisala je Una Čolić.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike