Pamela traži 14 miliona za luksuznu vilu u Malibuu: Sa novim suprugom ide za Kanadu! (FOTO)

16.03.2021

21:06 >> 20:37

0

Ovu kuću je kupila 2000. godine za daleko manje novca, ali kako ju je doradila po svom ukusu - u prilici je da i te kako napuni džepove od prodaje

Pamela traži 14 miliona za luksuznu vilu u Malibuu: Sa novim suprugom ide za Kanadu! (FOTO)
Copyright Pamela Anderson Profimedia

Pamela Anderson sa novim suprugom rešila je da se preseli za Kanadu, pa zato prodaje svoj luksuzni dom u Malibuu i to za 19,9 miliona dolara. Inače, 2000. godine kupila ju je za 1,8 miliona, ali kako ju je renovirala i doradila po svom ukusu, sada je u prilici da zahteva ozbiljno veću cifru.

Pamela Anderson Profimedia

„U paketu” s vilom ide i privatni deo plaže, tri spavaće sobe i isto toliko kupatila, a ima i džakuzi, kao i bazen. Površine je 500 kvadratnih metara, sa terasom na krovu, ogromnom trpezarijom i dnevnim boravkom, koje je vremenom dovla do savršenstva za sebe i naslednike.

Sada, pak, došlo je vreme da pakuje kofere, jer joj je u planu da se sa Denom Hejhurstom vrati u domovinu na imanje svoje bake na ostrvu u blizini Vankuvera.

– Napustila sam svoj mali grad još ranih dvadesetih zbog „Plejboja”, proputovala svet i sad bih da se vratim kući. Vraćam se u jednom komadu. Čudo. Kakva sam srećnica – istakla je u intervjuu za „People”.

Pamela Anderson Profimedia

Inače, Pamela i Den venčali su se u strogoj privatnosti kasnije 2020, oko 11 meseci posle njenog venčanja s Džonom Petersom, koje nije bilo zvanično.  Ovu informaciju potvrdio je „US Weekly” krajem januara 2021. godine.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike