Bizarna sahrana repera DMX! Kovčeg u gepeku vozili Njujorkom i snimali ceremoniju (VIDEO)

25.04.2021

10:41 >> 10:42

0

Kovčeg repera, koji je preminuo pre sve nedelje, bio je utovaren u gepek, oko kola su bili motoristi, a u kolima muškarac koji je snimao ceo prizor

Bizarna sahrana repera DMX! Kovčeg u gepeku vozili Njujorkom i snimali ceremoniju (VIDEO)
Copyright Youtube printscreen/ Dr. Phil

Američki reper DMX preminuo je pre dve nedelje u 50. godini života, nakon komplikacija koje su usledile zbog srčanog napada.

Svetski mediji su objavili tada da se DMX predozirao nedozvoljenim supstancama, te da je doživeo srčani udar. Usledili su brojni zdravstveni problemi, a posle operacije bio je u vegetativnom stanju. Iz dana u dan nije bilo oporavka po pitanju moždanih aktivnosti

Juče se Njujork opraštao od repera, a tokom sahrane su hiljade ljudi izašli na ulice, kako bi poslednji put pozdravile hiphop legendu.

Kovčeg repera je bio utovaren u gepek, oko kola su bili motoristi, a u kolima muškarac koji je snimao ceo prizor. Ovaj snimak ubrzo je objavljen na Tviteru, a dok su jedni komentarislali da im ” fali njegova muzika na ovom veličanstvenom ispraćaju”, drugi se pitaju “zašto su ga utovarili i ko su muškarci koji se snimaju s mesta suvozača”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike