Nosim svoj krst! Mira Kosovka o životnim problemima: Kada se opijem istučem nekoga

12.05.2021

19:25 >> 19:01

0

Pevačicu život nije mazio, ostala je bez majke i brata, a često je umela i da se zbog tuge oda alkoholu

Nosim svoj krst! Mira Kosovka o životnim problemima: Kada se opijem istučem nekoga
Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Mirjana Petričević, domaćoj javnosti poznatija kao Mira Kosovka je nakon 16 godina boravka u Australiji, rešila da se vrati u svoju rodnu zemlju, ali ne da bi nastavila da se bavi muzikom, već da bi pronašla svoj mir. Kako kaže, mikrofon je okačila o klin, a za sve ove godine koliko nije bila prisutna u javnom životu, istakla je da su je najviše boleli natpisi o pogibiji njene majke.

Bila je jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije, ali su je porodične tragedije primorale da napusti Srbiju. Sada, nakon 16 godina progovorila je o razlozima povratka u zavičaj.

– Povod je jednostavno želja za svojom zemljom. Nisam otišla na ceo život, znala sam da ću da se vratim. Kada si negde daleko, tek onda vidiš koliko ti je lepo bilo u svom domu. Za mene je tuđina tuđina, a najlepše se osećam u svojoj zemlji. Muzici se neću vraćati sigurno, već imam 62 godine, imam razloga zašto ne mogu da se vratim muzici, ali nikad ne reci nikad. Nisam ni mislila da ću živeti u Australiji pa sam živela 16 godina, to nije malo, ali za sada ne razmišljam o tome – ispričala je Mira, a potom se osvrnula na tužnu sudbinu koja ju je zadesila pošto je izgubila majku i brata blizanca.

Mira Kosovka ,,Grand Magazin” screenshot

– Najviše su me bolele vesti o pogibiji moje majke, pa su izmišljali vesti koji nisu date, i pisali su: ”Majku su joj ubili Albanci, a živela sa braćom i ocem, a nije imala majku”… Pa sa kim sam onda rasla. Dirati u te stvari je veoma bolno, a što se tiče mene lično nisam imala nikakvih problema sa novinarima. Jedino što je o meni bilo loše je ako sam nekoga istukla, jer sam malo više popila, inače sve ostalo je okej. Našla sam svoj mir, to je najvažnije. Nosim svoj krst i izabrala sam da ne padnem – ispričala je Mira Kosovka u emisiji „Premijera”.

Pročitaje još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike