Šer je ovog mlađeg glumca upoznala na Madoninom venčanju pre 39 godina, a zbližila ih je disleksija? Veliki hit iz ljubavnog života pevačice

20.05.2024

07:45

0

Razlika u godinama nije im predstavljala nikakav problem

Šer je ovog mlađeg glumca upoznala na Madoninom venčanju pre 39 godina, a zbližila ih je disleksija? Veliki hit iz ljubavnog života pevačice
Šer - Copyright Profimedia

Govoreći svojevremeno o pikanterijama koje čine njen ljubavni život, čuvena Šer otkrila je da joj je niko drugi, nego Tom Kruz, ostao u izuzetno lepom sećanju. Dok su bili zajedno, razlika u godinama nije im predstavljala nikakav problem.

Ona je 16 godina starija od njega, ali su i te kako uživali u romansi. Kada su se upoznali na svadbi Madone i Šona Pena 1985, ona je imala 38, on 22, a ono što ih je posebno zbližilo bila je - disleksija.

Tom Kruz, Profimedia
 

Varnice su sevnule ni manje, ni više nego tokom posete Beloj kući.  

– Gomila ljudi sa disleksijom bila je pozvana u Belu kuću. Tom i ja smo oboje disleksični. Nismo baš odmah započeli vezu, ali smo se tu definitivno konektovali – kazala je bila Šer za strane medije jednom prilikom, pa dodala i kako ga je smatrala velikim ljubavnikom, sa kojim pak nikada nije pričala o njegovim verovanjima, jer ih „nije razumela”.

Šer, Profimedia
 

Posle kraće veze ostali su u kontaktu, a Kruz je i zadržao posebno mesto na „listi pet najboljih" današnje slavljenice.

Naime, Šer 20. maja puni 78. godina.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike