Kira Sedžvik o večeri kod Toma Kruza i misterioznom dugmetu kod kamina: Posle tog incidenta više me nikad nisu zvali da dođem!

16.04.2021

06:15 >> 06:24

0

Glumica i danas pamti neprijatnost iz 90, zbog koje nikako da se ponovo nađe na listi zvanica poznatog kolege

Kira Sedžvik o večeri kod Toma Kruza i misterioznom dugmetu kod kamina: Posle tog incidenta više me nikad nisu zvali da dođem!
Copyright Kira Sedžvik „The Drew Barrymore Show" screenshot

Kira Sedžvik otkrila je detalje večere u kući kod Toma Kruza i njegove tadašnje supruge Nikol Kidman, te objasnila zašto više nikad nije bila pozvana na okupljanje kod poznatog kolege. Sve se odvilo ’90, sa namerom da se pogleda „A Few Good Men” i „obraduju nepca” dobrim zalogajima, međutim, pošto je ona „ispala njuškalo” – to zadovoljstvo bilo joj je i prvo i poslednje. Na večeru, inače, otišla je trudna i sa suprugom Kevinom Bejkonom, a pošto su stigli, ubrzo su im se pridružili Demi Mur i njen tadašnji suprug, Brus Vilis, kao i Rob Reiner.

– Bila sam u poodmakloj trudnoći i pozvali su nas na večeru sa dosta poznatih ljudi. Dakle, događaj! I to jedan od onih na koje me inače nisu pozivali često. Takva neka noć. I, dok sam tumarala kućom, videla sam neko kao… Dugme, kod kamina. Odlučila sam da pritisnem, misleći da će se nešto zanimljivo dogoditi – pričala je u šouu Dru Barimor, pa nastavila: Ali, ništa se nije desilo, pa sam se vratila na mesto. Sećam se da sam bila nervozna, iako se baš ništa nije ni pomerilo. To me je, u stvari, zbunilo. Uznemirilo. Kad sam videla Toma, rekla sam mu šta sam uradila. On je nešto pričao, a ja sam ga prekinula da bih mu saopštila te… Vesti. Pošto se uverio da sam stvarno uradila šta sam i rekla da jesam otkrio mi je tajnu tog „misterioznog dugmeta”. U pitanju je bio alarm.

Glumica je zatim dodala da je policija ubrzo stigla na adresu, pa su morali da prekinu celu večeru, film… I to ne jednim autom. Bilo ih je više.

– Mislim da je to razlog zašto me nikad više nisu zvali – zaključila je svoj uurnebesnu anegdotu Kira.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike