"Ni ne oblači se sama": Bivša snaja slavne Šer oštro oplela po pevačici nakon što je zatražila starateljstvo nad 47-godišnjim sinom

28.01.2024

12:04

0

Priznala joj je jednu stvar

"Ni ne oblači se sama": Bivša snaja slavne Šer oštro oplela po pevačici nakon što je zatražila starateljstvo nad 47-godišnjim sinom
Šer - Copyright Profimedia

Elajdž Blu Alman, sin slavne pevačice Šer, godinama ima probleme sa zavisnošću zbog čega se i više puta lečio na klinikama. 

Međutim, kako ovo nije urodilo plodom, pevačica je zatražila starateljstvo nad njenim 47-godišnjim sinom. Povodom ove teme, oglasila se i njegova bivša supruga Marijelanđela King, te istakla da je Elajdžu potrebna pomoć, ali da Šer nije u stanju da mu je pruži. 

Profimedia
 

- Šer nije sposobna da upravlja vlastitim poslovima, a kamoli Elajdžovim. Koliko ja znam, ona nikada nije znala sigurnosni kod za vlastitu kuću, ne vozi, ne priprema vlastite obroke, niti se sama oblači i priznala mi je da je 'manično depresivna' - tvrdi King.

Potom je dodala da gotovo sve privatne i poslovne obaveze i dogovore sklapa njena lična asistentkinja, pa pretpostavlja da bi ista zaduženja oko Elajdža bila njoj upućena. 

Profimedia
Elajdž Blu Almon i Maringela King

Kako je on prethodno inisistirao na tome da mu nije potreban staratelj, naveo je i da samostalno i uspešno vodi računa o svojim finansijama, kao i da su mu svi testovi na drogu od oktobra negativni, te da je ružnu prošlost ostavio iza sebe. 

Osim toga, dodao je da je unajmio ekonomistu koji mu je pomogao oko korišćenja novca iz fondacije koju mu je ostavio otac, Greg Olman.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike