Gospodin Pit je bio divan! Dženifer Aniston ne prestaje sa hvalospevima o bivšem

26.05.2021

20:24 >> 20:22

0

Neposredno pred početak nove sezone Prijatelja glavne glumice ove serije su sumirale utiske o svim likovima koji su prodefilovali kroz ovo ostvarenje, a najve?

Gospodin Pit je bio divan! Dženifer Aniston ne prestaje sa hvalospevima o bivšem
Copyright Dženifer Aniston i Bred Pit Profimedia

Svi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak „Prijatelja“ specijala u kojem će najveću dominaciju imati tri glumice i prijateljice Dženifer AnistonKortni Koks i Liza Kudrou, ili bolje rečeno čuveni trio Rejčel, Monika i Fibi, a njima će društvo praviti specijalni gosti među kojima su Džastin Biber, Dejvid Bekam, Lejdi Gaga i Sindi Kraford.

Ukoliko se prisetimo, još nekih poznatih lica koje su prodefilovale kroz deset sezona popularne serije, ime koje nikako ne smemo zaboraviti jeste Bred Pit, a scena po kojoj ga svi pamtimo jeste u epizodi „Thanksgiving“ koja je emitovana 2001. godine. U ovom periodu je još uvek bio u braku sa zvezdom serije Dženifer Aniston. U pomenutom serijalu Bred Pit donosi pitu za čuveni američki praznik.

U intervjuu za „Hollywood Reporter“ glumice su pomenule i nekadašnje kameo uloge, odgovarajući na pitanje ko im se od gostiju najviše dopao, a u opticaju su se našli Ben Stiler, Tom Selek, Žan-Klod van Dam, Džulija Roberts, Tom Selek, Šon Pen i naravno – Bred Pit!

‒ Gospodin Pit je bio divan! Fantastičan – rekla je Dženifer, sa kojom su se složile i njen koleginice Kortni i Liza.

Podsetimo, Dženifer i Bred su bili pet godina u braku, a potom su odlučili da je rastanak najbolje rešenje. Pit se potom oženio Anđelinom Džoli, ali je i ta ljubav pukla, a onda su se nakon svega Anistonova i nekadašnji partner ponovo zbližili.

Anistonova nije krila ljubav prema Bred Pitu, a svojevremeno je u intervjuu za „Vanity Fair“ priznala da je glumac ostaio veliki pečat u njenom životu.

‒ Volim Breda. Zaista ga volim. I voleću ga do kraja života. On je izuzetan čovek. Proveli smo zajedno sedam divnih godina, i ne žalim ni zbog čega. Bila je to lepa, intenzivna i komplikovana priča, u kojoj smo mnogo naučili jedno od drugog, uzajamno se pomagali.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike