Objavljen je prvi tizer za "Prijatelje": Poznat zvanični datum okupljanja (VIDEO)

14.05.2021

10:21 >> 12:30

0

Specijal će se emitovati tačno godinu dana od prvobitnog plana nakon što je nekoliko puta prolongiran zbog prekida produkcije

Objavljen je prvi tizer za "Prijatelje": Poznat zvanični datum okupljanja (VIDEO)
Copyright Profimedia

Dugo odlagani specijalni sastanak “Prijatelja” na HBO Maxu konačno stiže pred publiku, a striming servis je najavio i zvanični datum premijere.

“Friends: The Reunion” premijeru će imati 27. maja, a predstavljen je i prvi tizer.

– Zvanično je! Okupljanje “Prijatelja” biće premijerno prikazano 27. maja na platformi HBO Max – možemo li biti više uzbuđeni ?! – napisala je zvezda “Prijatelja” Dženifer Aniston na svom Instagram profilu.

Profimedia

Specijal će se emitovati tačno godinu dana od prvobitnog plana nakon što je nekoliko puta prolongiran zbog prekida produkcije u pandemiji. Trebalo je da bude snimljen u februaru 2020, ali je snimanje tek počelo u aprilu.

U njemu će se naći zvezde serije Dženifer Eniston, Kortni Koks, Liza Kudrou, Met Liblan, Metju Peri i Dejvid Švimer, a mnogi mediji navode da će svako od njih dobiti najmanje 2.5 miliona dolara za učestvovanje u projektu.

Takođe će se pojaviti i gostujuće zvezde poput Dejvida Bekama, Džastina Bibera, BTS-a, Džejmsa Kordena, Sindi Kraford i mnogih drugih.

Pročitajte još

Ben Vinstin režirao je specijalne epizode zajedno sa izvršnim producentima Kevinom Brajtom, Martom Kaufman i Dejvidom Krejnom.

Svih 10 sezona “Prijatelja” je 2020. godine napustilo Netflix i pridružilo se HBO Maxu u ugovoru za koji se priča da je WarnerMedia koštao više od 400 miliona dolara za prava na originalnu seriju.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike