Ana Sević rekla "da"! Pevačica pozirala sa verenikom i ogromnim prstenom (FOTO)

08.06.2021

21:20 >> 08:32

0

Bivša žena Darka Lazića je spremna za novi život sa emotivnim partnerom

Ana Sević rekla "da"! Pevačica pozirala sa verenikom i ogromnim prstenom (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImage

Pevačica i bivša supruga Darka Lazića Ana Sević ponovo je zaprošena. Naime, ona je sa pratiocima podelila fotografiju na kojoj pozira srećna i u zagrljaju svog emotivnog partnera Daniela Nedeljkovića. U prvom planu je bio veliki prsten koji je sijao na njenoj ruci, a u opisu je, kratko i jasno, poručila: “Da!”

Podsetimo, Ana je Danielu krajem prošle godine podarila ćerkicu Senu, dok iz braka sa popularnim folk pevačem Lazićem ima ćerku Lorenu.

Inače, Sevićka je ranije priznala da priželjkuje veliku porodicu sa svojim izabranikom.

– Hvala dragom Bogu što mi je podario tako divnu i mirnu decu. Obe su zlatne i nemam s njima baš nikakvih problema. Baš bih mogla još petoro da rodim, samo da budu tako dobre kao moje ćerke. Danijel i ja smo razgovarali i oboje želimo veliku porodicu. I njegov otac nas nagovara da imamo što više dece – rekla je Sevićka za „Informer” i dodala da veliku podršku ima i od starije mezimice:

– Kada je prvi put ugledala mlađu sestru, Lorena je rekla: „Mama, ti rađaš najlepšu decu.” Nije mi važno da li će mi treće dete biti muško ili žensko, bitno je samo da bude zdravo. Znam da će mi Danijel pomagati oko svega, kao što mi je sada podrška oko Sene i Lorene.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike