Ognjen Nestorović otkrio na koju televiziju prelazi sa „Prve” (FOTO)

13.06.2021

08:40 >> 09:11

0

Autor: Marija Mitić

Emisiju Šok Tok vodio je samo šest meseci

Ognjen Nestorović otkrio na koju televiziju prelazi sa „Prve” (FOTO)
Copyright Ognjen Nestorović, Foto: A.A./ATAImages

Nakon što je nedavno saopštio da napušta televiziju “Prva” posle samo šest meseci saradnje, voditelj Ognjen Nestorović otkrio je gde je dobio novi angažman.

Naime, Ognjen će se oprobati na televiziji Željka Joksimovića, K1.

Na svom Instagram nalogu voditelj je podelio fotografiju upravo ove televizije, koja mu je poželela dobrodošlicu, na kojoj se zahvalio.

“Ekipo, spremite se”, poručio je Ognjen.

Printscreen Instagram/ OgnjenNestorović

Podsetimo, ostalo je nepoznato zbog čega je Ognjen nakon samo šest meseci završio saradnju sa “Prvom” televizijom, gde je vodio emisiju “Šok Tok”. Voditelj je javnom obraćanju, pre nekoliko dana, samo istakao da je sa svim kolegama ostao u korektnim odnosima, ali da ga poslovni izazovi vode na drugu stranu

– Dragi moji ljudi, u poslednjih mesec dana brojna pitanja, koja su konačno dobila i odgovor. Naime, došao je trenutak da se sa mojim kolegama sa televizije „Prva” profesionalno rastanem. Posao nas u ovom trenutku vodi na različite strane, zato smo se dogovorili da se rastanemo kao što smo i sarađivali – u mirnom i prijateljskom tonu. Hvala im na ukazanoj prilici i bezrezervnoj podršci, a to što nam se putevi razilaze ne znači da nećemo ostati dobre kolege! No, kao što znate, moj posao je stvar koja je meni na prvom mestu, shodno tome vreme je za neke nove stvari i projekte na koje ću biti ponosan, a svojim kolegama i saradnicima želim mnogo sreće u budućem radu – napisao je Nestorović na Instagramu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike