Šeherezada i Omar uskoro dobijaju treće dete! Glumica otkrila pol (FOTO)

17.06.2021

12:46 >> 12:48

0

Turski par uživa u ulozi roditeljstva, a nakon dva sina Halit i Berguzar će dobiti naslednicu

Šeherezada i Omar uskoro dobijaju treće dete! Glumica otkrila pol (FOTO)
Copyright Berguzar Korel, Halit Ergenč, Foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih turskih parova Halit Ergenč i Berguzar Korel dobiće treće dete, a sada su čuveni Omar i Šeherezada iz serije „1001 noć” otkrili i pol bebe.

Par ne krije sreću zbog prinove, a vest o trudnoći je glumicu zatekla usred snimanja nove serije. Nakon što su dobili dva dečaka, Berguzar se pohvalila pratiocima da će njihova porodica sada dobiti pojačanje, te da je ovoga puta u pitanju devojčica.

– Bog zna da sam toliko želela ovo. Naša porodica, naši najbliži prijatelji, naši najbolji prijatelji, ma svi su znali da smo ovo priželjkivali. Neka nam je velika porodica, neka su nam zdrava i srećna deca. Neka nam napokon stigne i devojčica – napisala je Berguzar pozirajući uz tortu koju je na vrhu krasila devojčica.

Lepa Šeherezada je nedavno turskim medijima opisala da je predivan osećaj biti trudnica, ali isto tako da je i pomalo zastrašujuće jer se u tom periodu goji.

– Trudnoća je istovremeno zastrašujuća i predivna. Postoje neke stvari koje su lakše nego u ranijim trudnoćama jer znate šta vas čeka, ali u drugim je puno teže. Recimo, dobila sam 16 kilograma već sada, dok sam u prvoj trudnoći u ovom razdobolju dobila devet ili deset kilograma. No, to su slatke brige – rekla je ona.

Profimedia

Podsetimo, Berguzar Korel i njen suprug Halit Ergenč će uskoro dobiti naslednicu, a prinovi se sigurno najviše raduju sinovi slavnog glumačkog para Ali i Han.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike