Ekipa 24sedam u porodičnoj kući Tanje Savić: Plakali smo od sreće, sve je spremno za doček (FOTO, VIDEO)

21.06.2021

11:50 >> 11:52

0

Novinarku našeg portala dočekala je pevačicina majka Živana koja ne krije radost što će konačno moći da zagrli svoje unuke, a o odnosu Tanje i Dušana n

Ekipa 24sedam u porodičnoj kući Tanje Savić: Plakali smo od sreće, sve je spremno za doček (FOTO, VIDEO)
24sedam/M.M./printscreen youtube tv happy /ATAImages/A.A.

Tanja Savić je posle 15 meseci borbe konačno uspela da povrati svoje sinove Maksima i Đorđa, pošto ih je njen suprug Dušan Jovančević na samom početku pandemije koronavirusa odveo u daleku Australiju. Za njihov povratak sve je spremno, a ekipa portala 24sedam posetila je pevačicino rodno mesto Radinac gde nas je dočekala pevačicina majka Živana Savić.

Iako joj je kako kaže, zabranjeno da odgovara na pitanja predstavnika sedme sile o novonastaloj situaciji, Živana ne krije da je presrećna što će konačno ugledati svoje unuke. Ona objašnjava da je trenutak kada joj je Tanja saopštila da je u zagrljaju svojih sinova bio toliko emotivan, te da su svi plakali.

24sedam/M.M.

– Presrećna sam, brat i sestra su otišli po nju. Čule smo se juče poslednji put kada je krenula. Čim se sve završilo prvo je sa mnom podelila najsrećnije trenutke. Bilo je jako emotivno, plakala je, plakali smo svi. Ne znam šta da vam kažem, presrećna sam, unuke nisam videla 15 meseci. Svi su otišli po nju, brat, sin, snaja. Pravićemo kod kuće doček, moramo proslaviti njihov povratak. Napravićemo jedno malo porodično slavlje – priča Tanjina mama za 24sedam i objašnjava da će pevačica sa naslednicima živeti u stanu u Smederevu koji je ranije kupila.

– Oni neće živeti sa nama, živeće u svojoj kući u Smederevu. Čim Tanja sleti na aerodrom, oni će pravo tamo otići – dodaje ona.

Printscreen Youtube/Paparazzo Lov

Kako su domaći mediji pisali, Dušan ističe da je on prvi zatražio razvod, dok Tanja kaže da je ipak ona to učinila i da Jovančević ne može da podnese da je to ona uradila, te zato širi neistine, a to isto nam je potvrdila i Tanjina majka.

– Kako je on otišao sve joj je krenulo na bolje u životu. Šta da vam kažem, on je jedan veliki manipulator, čas priča jedno, čas drugo. Ne znam ništa o njihovom odnosu, zabranjeno mi je o tome da pričam.

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

Budući da su Maksim i Đorđe proveli više od godinu dana u Australiji, njihovu baku smo upitali šta misli kako će se snaći i da li će moći da se priviknu na drugačije okruženje, a ona nam kaže da će to biti vrlo jednostavno, s obzirom na to da su u Srbiji boravili duže nego u inostranstvu.

– Zašto da im ne prija ovde? Oni su živeli više ovde nego u Srbiji. Nastaviće svoje školovanje u školama gde su i ranije učili – kaže ona i ističe da na postoji finansijska barijera koja bi pevačicu sputavala da se izbori i obezbedi normalan život svojim naslednicima.

– Zašto da ne. Tanja je moja lavica, ona se lavovski bori za svoju decu, neće biti nikakvih poteškoća sa finansijama.

24sedam/M.M.

Podsetimo, prošle godine je pevačicin suprug Dušan Jovančević odveo decu u Australiju, a zbog pandemije koronavirusa, njoj je bilo otežano da ih vrati u Srbiju. Mesecima je sa sinovima pričala putem Skajpa, a bilo je i trenutaka kada ih po nekoliko dana nije čula ni videla, ukoliko bi njihov otac tako odlučio. Godinu dana kasnije, stvari su se drastično promenile, posle velike borbe, tokom aprila 2021, obavestila je javnost da će njeni sinovi biti vraćeni u Srbiju, ali da taj postupak otežava samo trenutna epidemiološka situacija.

Ukoliko pogledate naredni snimak, možete videti da je u porodičnom domu Savića i ulici u kojoj pevačica živi veoma mirno.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam