Tanja Savić konačno sa sinovima! Otkrila kad stiže u Srbiju (FOTO)

20.06.2021

11:37

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačica se trenutno nalazi u Australiji. U Beograd, kako je naglasila, stiže za tačno 26 sati

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

Tanja Savić pokrenula je pravi lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram, objavivši fotografiju sa sinovima i poručivši da se s njima iz Australije vraća u Srbiju za 26 sati. Maksim i Đorđe, kao i poznata mama, nisu skidali osmeh sa lica, a među prvima, pevačici je čestitala koleginica Slavica Ćukteraš – pošto je „napokon uzela svoju decu”.

– Eto nas. Srećni. Nasmejani. Konačno zajedno! Beograde, stižemo za tačno 26 sati! – napisala je Tanja, uz zajedničku fotografiju s decom.

Tanja Savić sa sinovima, Tanja Savić Instagram screenshot

– Divna vest, divan osećaj! Tanja je napokon uzela svoju decu – uz emotikone srca poručila je, sa druge strane, Slavica, ne skrivajući radost.

Tanja Savić sa sinovima, Slavica Ćukteraš Instagram screenshot

Podsetimo, porodična drama Tanje Savić počela je u aprilu prošle godine, otkada i nije bila na okupu sa Đorđem i Maksimom. Otac Dušan Jovančević ih je, naime, odveo bez njenog znanja u Australiju, sa čime se pevačica veoma teško nosila. Jedino što ju je teralo da nastavi svoju borbu, kako je nekoliko puta isticala, bila je vera da će pravda ipak biti zadovoljena.

Godinu dana kasnije, stvari su se drastično promenile, posle velike borbe. Tokom aprila 2021, obavestila je javnost da će njeni sinovi biti vraćeni u Srbiju, ali da taj postupak otežava samo trenutna epidemiološka situacija. Najnovijom obvjavom na Instagramu privukla je, zato, veliku pažnju – oglasivši se iz Australije sa sinovima, s kojima uskoro stiže kući.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

Pročitajte još:

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti