Ivana Dimkovski pred polufinale „Zvezda Granda": Karleuši i Miri Škorić ništa ne može da promakne!

24.06.2021

07:15 >> 01:02

0

Mlada pevačica otkriva za 24sedam da još od audicije ni na jedno snimanje nije otišla bez crvenog konca oko ruke, za sreću, te da naporno radi sa svojim men

Ivana Dimkovski pred polufinale „Zvezda Granda": Karleuši i Miri Škorić ništa ne može da promakne!
Copyright Ivana Dimkovski, Instagram printscreen

Mlada takmičarka šoua „Zvezde Granda“, Ivana Dimkovski, uoči polufinala izdvojila je malo vremena pa za 24sedam ispričala kako se pripremala za ovu veliku noć. Sa Jelenom Karleušom, kao i Mirom Škorić, svakodnevno je vežbala u studiju gde, naglašava, njima dvema ništa ne može da promakne.

Osim što, za sreću, još od audicije nosi crveni konac na ruci, „vetar u leđa” svakako joj je podrška JK i Škorićeve, kao i to što zna da iskreno veruju u nju.

– Od audicije, amajlija mi je crveni konac. Bez njega nikako ne idem na snimanje. Znači, pred snimanje se to obavezno na ruku stavlja i bez toga se ne ide! Naravno, uvek sve odlično prođe – ispričala je Ivana, koja je danima unazad najviše vremena provodila u studiju, pripremajući se za polufinale koje će večeras biti emitovano.

– Svaki dan smo vežbali, išli u studio i radili sa Jelenom Karleušom i Mirom Škorić. Tamo smo bili po ceo dan, dok odaberemo pesme i svaka sitnica dok se ispravi… Jelena i Mira su tu da sugerišu šta nije dobro – objašnjava ona.

Pročitajte još:

Do sada, kaže, nije menjala pesme koje bi odabrala. Međutim, pred polufinalno veče – imala je mali problem.

– Za polufinalnu emisiju sam imala mali problem, jer sam u četvrtfinalu imala ozbiljan nastup i, jednostavno, teško je sada to nadmašiti. Stvarno je bilo super. I onda, smišljali smo nešto još bolje, zanimljivije – najavila je mlada pevačica, kojoj je veoma drago kada čuje da sve ide po planu.

– Jelena i Mira, dok vežbamo, odmah iskomentarišu šta im je okej, a šta ne. Najdraže mi je kada čujem da je sve to odlično i da su ponosne na mene. Veruju u mene, a to je nekako i najvažnije – priznaje i naglašava da Karleušu ništa ne brine, kada su ona i njen nastup u pitanju.

– Ništa! Veruje u mene, stvarno i, sigurna je u to kako ću otpevati i kako ću se ponašati na sceni – zaključila je u pozitivnom tonu Ivana Dimkovski.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike