Komšije o Ani Nikolić: Iznenadila nas je, Rasta joj često dolazi, nije on bio za nju

04.07.2021

16:51 >> 17:06

0

Prema rečima građana iz pevačicinog komšiluka, ona ima veliki broj obožavatelja, ne zna da kuva i svakodnevno vuče po nekoliko kesa iz prodavnica

Komšije o Ani Nikolić: Iznenadila nas je, Rasta joj često dolazi, nije on bio za nju
Copyright Ana Nikolić, ATAImages/ Antonio Ahel

Ana Nikolić sa svojom naslednicom Tarom živi u jednom beogradskom naselju, a prema rečima pevačinih komšija, ona je požrtvovana majka, veoma je duhovita, neguje lep odnos sa ćerkom, a njen bivši Stefan Đurić Rasta ih često posećuje.

– Često imam priliku da je vidim sa ćerkicom Tarom. Baš je požrtvovana mama. Ranije, dok je Tara bila beba, nije je ispuštala iz ruku, stalno ju je nosila. Sada kada je odrasla, često znaju da prošetaju po kraju, do obližnjeg restorana, a Ana kada nas vidi popriča sa nama. Moram da priznam da baci uvek neku foru koja nam izmami osmeh. Mnogo je smešna dok priča u pozitivnom smislu. Niko nije očekivao da će biti tako požrtvovana mama. Svi smo mislili, imaće dadilje, neko će drugi brinuti o bebi, kada ono, suprotno. Baš nas je iznenadila i to lepo – rekla je jedna komšinica iz Anine ulice, dok druga dodaje da reper nije bio za nju, ali ističe da redovno posećuje naslednicu i kupuje joj sve što joj je potrebno.

Printscreen Youtube/RTVPinkOfficial

– Naša Anči! Koliko je smršala, preterala je. Bolje da je ostala malo punija, ona je prava lutkica. A, i ovaj njen često dolazi, vidim besan auto se parkira. Uzme ćerkicu, budu po nekoliko sati zajedno i kada je vrati mala izađe iz kola sa nekoliko kesa igračaka. Nije bio on za nju. Njoj treba neki stariji, zreliji muškarac, da je vodi kroz život, da joj bude oslonac. Ovaj Rista, kako li se već zove, je mlad i pevač je, pa nikada nije bio kući. Često joj dolazi i majka i brat. Majka joj je kao devojčica. Tek kad sam videla njenu majku shvatila sam na koga je lepa Ana – dodaje ona i kaže da je često ispred kuće pa može da isprati sve što se dešava u pevačicinom dvorištu.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta ATAImages/Antonio Ahel

Ona je takođe primetila da je Ana unajmila ženu koje joj čistiti kuću, ali i da Nikolićeva ima veliki broj obožavalaca.

– Ima i ona jednu ženu koja joj dolazi da joj čisti. Rekla bih da Ana ruča po restoranima, da ne zna da kuva. A i što bi kuvala, nije luda. Žena kao ona treba samo da bude lepa, da brine o sebi i detetu. Može da zaradi da se hrani po restoranima. Uvek vuče neke kese. Zna po najmanje pet, šest da izvuče iz automobila. Vidim je često kroz prozor da se fotka na ulici, pa se namešta, a ovim momcima iz zgrada hoće oči da iskoče, ali niko nema hrabrosti da joj priđe. Uglavnom samo dečurlija traže da se fotografišu sa njom i to pretežno devojčice – kaže komšinica.

Ana Nikolić ATAImages/Antonio Ahel

Ana nije redovan konzument prodavnice koja se nalazi u blizini njenog stana, te tako osoblje koje tu radi kaže da nemaju često priliku da razgovaraju sa pevačicom.

– Često svrati da uzme voća i povrća. Baš je ljubazna. Ako ne žuri, onda zna da se ispriča sa nama. Uvek je nasmejana, nikada je nismo videli neraspoloženu, a zna i da ostavi bakšiš – objasnila je prodavačica za „Blic“.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta, Foto: ATAimages/Antoni Ahel

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike