Breskvica o odnosu sa Vojažom: Pesma je odgovor na sve (VIDEO)

08.07.2021

14:17 >> 17:32

0

Anđela Ignjatović je kroz novi singl opevala svoju ljubav i raskid sa Mihajlom Veruovićem, a sada je spremna da gradi solo karijeru

Breskvica o odnosu sa Vojažom: Pesma je odgovor na sve (VIDEO)
Copyright Anđela Ignjatović Breskvica Printscreen: Instagram/brrreskvica

Anđela Ignjatović Breskvica nedavno je publiku obradovala novim singlom „Srećan put“ koji je izdala za Toxic produkciju, a posvetila ju je bivšem dečku Mihajlu Veruoviću Vojažu.

Iako su fanovi verovali u njihovu ljubav, došlo je do okončanja veze nekadašnjeg dvojca koji je nastavio da gradi solo karijeru.

– Pesma je odgovor na sva pitanja koja su novinari, a i publika postavljali. To je moja strana priče i moj odgovor, to je to – rekla je Brekvica za Toxic.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Borisav Ždrnja

Mlada pevačica je sa nestrpljenjem iščekivala izlazak prve pesme koju je snimila nakon raskida sa Vojažom, a potom otkrila svoje utiske.

– Dobro sam, ali nisam bila dobro prvi dan kada sam čekala da izađe pesma, bilo mi je loše. Nisam se nadala da će baš biti ovoliki broj pregleda i da će se svugde slušati i biti prva. Nije prošlo ni 24 sata, a pesma je imala preko dva miliona pregleda, to me je stvarno iznenadilo – priča ona i otkriva da ju je poruka podrške pop dive Jelene Karleuše oduševio.

Anđela Ignjatović Breskica, Foto: Toxic

– Kada sam videla da me je Karleuša okačila na stori, ja sam odlepila. To mi je najjači komentar, on me je najviše iznenadio.

Ignjatovićeva je kako kaže imala veoma težak period iza sebe. Iako je raskinula sa Verovićem, ona je skupila snagu i nastavila hrabrim korakom da gradi solo karijeru, a po svemu sudeći, odlično joj ide. Uz nju su u ovim trenucima bili roditelji, ali i ekipa produkcije za koju je izdala pesmu.

Breskvica i Vojaž ATAImages/Stefan Tomašević

– Ekipa iz Toxica, ja sam ovde bila svaki dan i naravno mama i tata. Oni su imali veću tremu od mene, ali nisu to pokazivali – završava ona.

Podsetimo, Anđela je svojom numerom postavila rekord na Jutjubu i nalazi se prva na trending listi.

Trudim, predugo se trudim da prećutim
Kako voleo si samo da me mučiš
Da me menjaš, mislio si da me učiš
Da me mučiš
A ja se trudim
I tako svako veče bol zadržim
Izlaz tražim, al’ ga nema – to me guši
Sama u samoći bol zadržim

Breskvica i Vojaž ATAImages/Antonio Ahel

Prolaze dani, više se ne bojim

Danima me moliš i ti noći tužne brojiš
Svima se poveravaš i kažeš da me voliš
Niko ne zna pravu priču, pa ti lažnu krojiš

Prolaze dani, srce se boji, a ti nećeš čuti, pa se Bogu moliš. Kad tako lako pucaš mi u srce pravo, kažeš: „Nije mi do tebe više stalo“. Bon Vojaž, idi ljubavi moja, sve sam dala da bi bila tvoja, Bon Vojaž, tužna ljubavi moja, idi sam, budi sam… – glase reči nove numere mlade pevačice koje je posvetila Vojažu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike