Tamara Đurić do detalja o incidentu u stanu na Vračaru: Uleteo je, udario rukom u zid, sreća pa moje dete nije bilo tu!

02.07.2024

13:25

0

Još uvek nije sigurna šta je bio motiv

Tamara Đurić do detalja o incidentu u stanu na Vračaru: Uleteo je, udario rukom u zid, sreća pa moje dete nije bilo tu!
Tamara Đurić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tamara Đurić otvorila je dušu o drami koju je doživela u stanu na Vračaru, pošto je izvesni čovek upao u isti dok je ona spavala. Na svi sreću, istakla je starleta, dete joj je dan ranije s bakom i dedom otišlo na planinu, pa nije bilo prisutno za vreme incidenta.

- Ovo je otišlo predaleko i, da se ne bi pojavljivale dezinformacije, želim da stavim tačku na ovu priču. Devojka tog čoveka koji je uleteo u moj stan je noć pre bila kod mene na proslavi sa još nekoliko prijatelja. Da li je to motiv, s obzirom na to da me taj momak danima zove i piše, insistirajući da se vidimo i popijemo kafu. To sam svaki put dobila. Ne znam šta je od te dve stvari motiv - počela je za „Kurir" ona, pa je dodala da su joj ulazna vrata bila otključana jer je žena koja joj pomaže oko kućnih poslova došla ranije, pa ih nije zaključala.

„Pokušala sam da mu pomognem..."

Tamara Đurić, ATAImages/M. M.
 

- Žena koja mi pomaže oko kućnih poslova je rano došla i nije zaključala vrata. Čula sam galamu i on je uleteo u moju sobu u kojoj sam spavala. Pričao je neodređene stvari. Potom je udario rukom u zid i počeo da krvari. Pokušala sam da mu pomognem i da ga sprečim da se povredi još više, ali on me je odgurnuo i nastavio da šutira nameštaj. U tom trenutku sam uzela telefon i pozvala policiju - kazala je onda Tamara, ali se ni tu nije zaustavljala.

- On me je zagrlio i rekao nešto neodređeno i sa slomljenom rukom izašao napolje. Policija je došla brzo nakon poziva, ali on već nije bio u zgradi. Ne dešava se prvi put da neko ovako upada u zgradu, iako imamo obezbeđenje za koje ne znam šta je u tom trenutku radilo, jer su ga pustili da uđe. Dečko je bio u takvom stanju da ne zna šta radi, pa sam bila prinuđena da iz tog razloga pozovem policiju. Srećom, dete je dan pre otišlo sa bakom i dekom na planinu - zaključila je za pomenute medije.

Kako se zatim navodi, muškarac koji je napao starletu odranije je poznat policiji. Nedavno je pretučen u jednom lokalu u Beogradu na vodi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike