Tamara Đurić se oglasila nakon vesti da ju je bivši navodno pretukao: Objasnila o čemu se radi

01.07.2024

19:28

1

Kako je rekla, ne prestaje da joj zvoni telefon

Tamara Đurić se oglasila nakon vesti da ju je bivši navodno pretukao: Objasnila o čemu se radi
Tamara Đurić - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

U domaćim medijima danas se pojavila vest da je Tamaru Đurić navodno pretukao bivši dečko i da ga je prijavila policiji, a neki su čak tvrdili i da je ona prijavu naknadno povukla.

Međutim, poznata starleta se sada oglasila na svom nalogu na Instagramu, u okviru storija, i demantovala da je došlo do bilo kakvog problema.

- Bože kakvo buđenje. Od bivših imam samo bivšeg muža, a on nije tu, a nije ni nasilan. Telefon ne prestaje da mi zvoni, ja sam u totalnoj neverici, molim vas da prestanete sa tim budalaštinama jer potresate moje prijatelje i porodicu - rekla je Tamara. 

Kako se snimala u zamračenoj prostoriji, ona je potom izašla napolje, jer su joj verovatno fanovi pisali da se pokaže na dnevnom svetlu kako bi se videlo da nema nikakve povrede.

ATAImages/M. M.
Tamara Đurić

 

- Evo na svetlu. Dobro sam, opet ponavljam, nemojte da mi maltretirate porodicu i bivšeg muža jer on ne može odmah da sazna da su to besmislice. Prestanite sa tim glupostima, ovo je moj demant. Ako me neko slučajno bude pretukao, javiću vam, a i moći ćete da ga nađete na zadnjim stranama - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike