Teodosići krstili decu daleko od znatiželjnih pogleda? Nekadašnja zvezda „Granda" uveseljavala zvanice

02.07.2024

12:10

0

Sve je, kažu, prošlo u potpunoj harmoniji

Teodosići krstili decu daleko od znatiželjnih pogleda? Nekadašnja zvezda „Granda" uveseljavala zvanice
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin i njen suprug, Miloš Teodosić, navodno su u strogoj tajnosti krstili svoje mališane, Petru i Bogdana. Glumica i košarkaš su s dosta pažnje isplanirali, pa realizovali i veliko slavlje ovim povodom, prenose mediji, na koje su zvali isključivo bliske prijatelje pored članova porodica.

- Jelisaveta i Teo planirali su da krste decu još tokom korone, ali je pandemija sprečila organizaciju slavlja. Ovoga puta, rešili su da to završe u krugu najbližih i sve sačuvaju od javnosti... - tvrdi za „Alo" izvor, pa potom otkriva ko je kumovao mezimici poznatog para, a onda i njihovom sinu.

- I, dok je njihovog sina Bogdana krstio Teov najbolji drug Srđan, malenu Petru krstila je supruga proslavljenog košarkaša Nenada Krstića, Tatjana - kazao je onda.

Zatim, dotakao se samog veselja, za koje Teodosići, čini se, uopšte nisu štedeli.

Jelisaveta Orašanin, ATA Images/A.H.
 

- Goste je uveseljavao poznati beogradski bend, ali i Stevan Anđelković koji je jedan od Jelisavetinih omiljenih pevača. Od dekoracije, benda, muzike i hrane sve je bilo na zavidnom nivou, ali nisu žalili para s obzirom da im je godinama bilo jako važno da krste svoju decu - zaključuje insajder za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike