Ovako je Teodosić dosad slavio rođendane s Jelisavetom! U jeku priča o razvodu košarkaš puni 37 godina (FOTO)

19.03.2024

08:30

0

Glumica je uživala praveći mu torte...

Ovako je Teodosić dosad slavio rođendane s Jelisavetom! U jeku priča o razvodu košarkaš puni 37 godina (FOTO)
Miloš Teodosić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Miloš Teodosić danas, 19. marta, puni 37 godina. Košarkaš je dosad naređao brojne uspehe kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a trenutno je u fokusu zbog navoda da se razvodi. Prema šuškanjima on i supruga, glumica Jelisaveta Orašanin, nedavno su rešili da stave tačku na sedam godina dug brak; već neko vreme, navodi se dalje, par ne živi zajedno, a u javnosti su poslednji put viđeni rame uz rame na proslavi njenog kolege Miodraga Radonjića organizovane akonto rođenja njegovog drugog sina

Jelisaveta, s kojom je Teo osnovao porodicu, nije baš uvek propuštala priliku da mu ovaj dan čestita i onaljn iako je par svoju privatnost mahom čuvao podalje od znatiželjnih pogleda. Svaka zajednička, a rođendanska objava koja bi osvanula na njenom Instagramu, uvek bi „ukrala" svu pažnju.

Isti slučaj bio je i s njenim pripremama za ovaj dan. Torte i slatkiši koje je pravila u obliku srca, a koji vas čekaju u galeriji koja sledi, godinama su bili zvezde njegove porodične slavljeničke trpeze.

Trenutno, međutim, dvojac je u centru pažnje zbog priča o rastanku koji je, navodno, sportista zatražio zbog prevare s njene strane preko koje, prenosi se dalje, on nikako ne može da pređe.

U jeku šuškanja akonto kojih se još uvek nisu i javno oglašavali - ostaje da vidimo kako će obeležiti ovaj njegov rođendan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike