Vuk Kostić još nije oženjen, ali jednom zamalo da ode pred oltar, i to sa koleginicom! Pet godina su bili zajedno

20.10.2023

00:08

0

Kako je pričao, ona ga je promenila nabolje i došla u njegov život baš kad je trebalo

Vuk Kostić još nije oženjen, ali jednom zamalo da ode pred oltar, i to sa koleginicom! Pet godina su bili zajedno
Vuk Kostić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac Vuk Kostić skriva svoj život od očiju javnosti, pa retko može da se zna sa kim se zabavlja i da li će, što bi njegovi najbliži sigurno voleli, uskoro stati na ludi kamen.

Međutim, mnogi su zaboravili da je on to zamalo i učinio i to sa koleginicom. U pitanju je Jelisaveta Orašanin, sa kojom je bio u vezi čak pet godina. 

- Sigurno bih se venčao u crkvi, a tog dana će biti i najveća pijanka na svetu. Oženiću se u tradicionalnoj nošnji negde u nekoj planinskoj crkvi. Napredujemo ka tome - rekao je tada Vuk za magazin "Story", koji je priznao i da mu se javio očinski instinkt:

Antonio Ahel/ATAImages
Vuk Kostić

- Razmišljao sam o tome, a i moji prijatelji kažu da bi ta deca sigurno bila lepa. Valjalo bi da dobijem nekoliko sinova i ćerku. To je moj san da bi se nastavila loza Kostića.

On je tada pričao i da ga je veza sa koleginicom promenila.

- Otkako sam sa Jelisavetom, promenio sam se nabolje. Ona je u moj život ušla u trenutku kada mi je bila potrebnija nego ja njoj. Umirila me je, ozdravila, a ja sam se ostavio nekih loših navika - pričao je glumac, dok je Jelisaveta, s druge strane, ponosno istakla čime ju je Vuk, koji je uvek važio za velikog zavodnika, osvojio.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelisaveta Orašanin

- Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža - rekla je tada glumica.

Ipak, njihova ljubav nije dobila srećan kraj. Jelisaveta je, godinu dana posle rastanka sa Vukom, uplovila u vezu sa košarkašem Milošem Teodosićem, sa kojim je danas u braku i ima dvoje dece. 

S druge strane, o Vuku i njegovim vezama se spekulisalo, ali on je i dalje ostao pri svome da ljubavni život ne eksponira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike