Šok detalji nove tužbe protiv Kanjea Vesta: Reperova žena u stvari poslala po*no snimke zaposlenom?

02.07.2024

07:45

0

Drama ne jenjava

Šok detalji nove tužbe protiv Kanjea Vesta: Reperova žena u stvari poslala po*no snimke zaposlenom?
Bjanka Sensori i Kanje Vest - Copyright Profimedia

U najnovijoj tužbi protiv Kanjea Vesta, supruga repera Bjanka Sensori „prozvana" je za „slanje po*nografskih snimaka" izvesnom zaposlenom, odnosno sadržaja navodno dostupnim i maloletnicima.

Ubrzo nakon što je Vest u aprilu, naime, najavio pokretanje novog biznisa (YZY Po*n, studija koji bi se bavio snimanjem filmova za odrasle), prema dokumentima koje je „Mirror" dobio na uvid - Bajnka je navodno poslala jednom radniku link koji vodi ka eksplicitnim snimcima, a koji je bio dostupan i maloletnim licima koji su radili na razvijanju „YZY Po*n-a".

To je, kažu, najverovatnije učinila još 27. aprila, samo nekoliko dana pošto je Je obelodanio svoje poslovne planove za budućnost. Ipak, ona nije na listi tuženih.

Bjanka Sensori, Profimedia
 

Kako platforma za dopisivanje koju su interno koristili nije ni na koji način „čuvala" maloletnike od, za njih, neprimerenog kontenta podigla se ogromna prašina - koja je onda zahvatila i Bjanku. Brojni radnici su se pobunili, ali njihova imena čuvaju se u tajnosti.

Prethodno, podsetimo, tamošnje novinske stupce punile su i priče o jezivom ponašanju Vesta, ali i Majla Janopulosa prema zaposlenima; navodno, prisiljavali su ih na rad, ponižavali, a pojedince i nazivali „novim robovima".

Bjanka Sensori i Kanje Vest, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike