Kanjea Vesta bivša asistentkinja tužila za seksualno uznemiravanje: Reper ponovo u ozbiljnom „sosu"! (FOTO)

04.06.2024

14:14

0

Vulgarne poruke isplivale u javnost

Kanjea Vesta bivša asistentkinja tužila za seksualno uznemiravanje: Reper ponovo u ozbiljnom „sosu"! (FOTO)
Kanje Vest - Copyright Profimedia

Bivša asistentkinja Kanjea Vesta, Loren Pišota, tužila je repera za seksualno uznemiravanje i zbog nezakonitog otkaza, bruje strani mediji. U dokumentima koje je „Page Six" dobio na uvid, Loren je najpre istakla kako je za Jea počela da radi u julu 2021. godine, kad se on pripremao za svoju „Yeezy" liniju.

Influenserki, koja je s Vestom radila i na nekoliko pesama za njegov album „Donda", bila je ponuđena plata od milion dolara godišnje. Takođe, postojao je i jedan uslov - da mu bude dostupna 24 sata, svakog dana u nedelji. Ona je to prihvatila.

U svojoj tužbi, potom, objasnila je kako je još milion zarađivala na „Onlifensu" sve dok joj on nije skrenuo pažnju da „postane malo okrenutija Bogu i da obriše svoj nalog" 2022. Zauzvrat, pomenutu platu povećao joj je za isti iznos, ali to nikad nije bilo i rešeno do kraja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LP✨ (@laurenpisciotta)

 

Umesto toga, počele su da joj stižu vulgarne poruke, te fotografije i snimci repera u zanosu sa drugom ženom. Navodno, stizale su joj i vrlo intimne fotografije kako trenutnih, tako i nekadašnjih Jeovih zaposlenih, što žena - tako i muškaraca.

Potom, nabrojala je još nekoliko njegovih ispada - jednom prilikom joj je usred kancelarije rekao da skine kardigan „jer previše pokriva", raspitivao se „čime njeni momci raspolažu"... I tvrdi da se jednom zaključao s njom u sobi, masturbirao pored nje i zaspao. Kada bi odbila da izlazi ili spava s njim, postajao bi veoma ljut. U septembru 2022, pak, dobila je unapređenje. Postala je šef osoblja u nekoliko njegovih kompanija, za šta su joj onda ponuđena i četiri miliona (dolara).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LP✨ (@laurenpisciotta)

 

Oko mesec dana kasnije, međutim, dobila je otkaz, ni zbog čega.

Prema daljim napisima, na kraju joj je bilo ponuđeno tri miliona dolara otpremnine, ali se navodno ni to još nije odvilo. Sada, zato, pokušava da dobije odštetu za kršenje ugovora i neprijateljsko radno okruženje.

Jeovi predstavnici za medije još se nisu oglasili akonto ovog slučaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike