Dejana Živković pokazala lice bez filera! Sve ih istopila, a zbog jednog umalo i tužba da padne: Morala sam na operaciju! (FOTO/VIDEO)

30.06.2024

17:40

0

U poslednjih 10 godina, inače, radila je jagodice, usne, pa čak jednom i bradu

Dejana Živković pokazala lice bez filera! Sve ih istopila, a zbog jednog umalo i tužba da padne: Morala sam na operaciju! (FOTO/VIDEO)
Dejana Živković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dejana Živković našla se u fokusu posebno nežnijeg pola onlajn istakavši da se rešila svih filera koje je dosad radila, te da ponovo „fura" prirodan izgled, koji joj je i najlepši.

- Nekada je bilo „kul" i „in" eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina - poručila je uz kratak Instagram snimak ona, koja je u okviru „storija", pak, još više otvorila svoju dušu i objasnila kroz šta je sve prošla pošto se okrenula estetskim korekcijama.

 

 

Umalo i jedna tužba da padne.

- U poslednjih 10 godina sam radila usne, jagodice i jednom čak i bradu. Na početku, oko 2014. godine, sve je izgledalo „kul" i na prvi pogled lepo, ali izbor lošeg doktora može potpuno promeniti perspektivu. Kad jednom krenmeš, uvek misliš da možeš malo više i da će biti još lepše. Ponekad propustiš pravi trenutak za posetu doktoru ili jednostavno ne ide više na bolje. Izgubiš se u svemu tome, a loš izbor doktora može dodatno zakomplikovati situaciju, kao što je bio moj slučaj - počela je ona u jednoj „priči", koja vas takođe čeka u galeriji koja sledi.

Upitana, nešto zatim, da li je imala biopolimer u usnama i, ako jeste, ko da je uklonio, zgranula je:

„Morala sam i na operaciju!"

- Imala sam peh sa jednom „gospođom". Htela sam da je tužim jer me je prevarila. Umesto malih filera koje sam tražila, jer prirodno imam pune usne, ubrizgala mi je biopolimer i naplatila ga kao filer. To je bio početak mog problema. Ona me je bukvalno „uništila". Prošle godine sam morala na operaciju da bih uklonila taj biopolimer koji nikada ne bih stavila da me nije prevarila. Srećom, doktor je uspeo da mi vrati prirodan izgled usana... Sreća je njena što je nisam tužila, mada nikad se ne zna - istakla je Dejana.

Mladim devojkama posebno se obratila u okviru svoje objave.

- ...Pre svega, dobila sam gomilu poruka od devojaka koje nisu znale kome da se obrate ako preteraju sa filerima, zahvaljujući preporukama doktora koji su meni pomogli i za koje garantujem. To je za mene najveći uspeh, da mlade devojke na vreme shvate da lepota nije sve i da eksperimentisanje s nekim zahvatima ne znači nužno da će postati lepše, a kamoli da će postići željeni izgled - pisala je Živkovićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike