Kaja Ostojić operisala kapke! Ovo je bio razlog zašto: Prezadovoljna sam!

29.01.2024

08:55

0

Konačni rezultat biće vidljiv za nekoliko dana

Kaja Ostojić operisala kapke! Ovo je bio razlog zašto: Prezadovoljna sam!
Katarina Ostojić Kaya - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Katarina Ostojić Kaya pre oko nedelju dana otišla je na operaciju očnih kapaka. Primetivši da joj je tonus na ovom delu lica opao s godinama, što joj je smetalo i prilikom šminkanja, pevačica se okrenula estetskoj hirurgiji na jednoj privatnoj prestoničkoj klinici.

- Kaja je perfekcionista, voli da izgleda savršeno. Zahvaljujući dobroj genetici i pravilnim crtama lica, nikada pre nije morala da ide pod nož, već je kvalitet kože i jedrinu održavala isključivo neinvazivnim tretmanima poput PRP-a, hijalurona, botoksa... Međutim, sada je odlučila da operiše kapke kako bi ih zategla, a tom prilikom je malo iskosila i oči - kazao je najpre za „Informer" izvor blizak Kaji, pa otkrio da ona danas, nedelju dana od intervencije, skida konce:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Operacija je trajala oko sat vremena i odlično je prošla. Kada se probudila, čule smo se, rekla mi je da je uzela lek protiv bolova, ali da joj jedinu smetnju prave flasteri na očima, zbog kojih ne može potpuno da ih zatvori. Šalila se da će morati da spava sa otvorenim očima, ali da jedva čeka da vidi rezultat kada prođe otok i nestanu modrice - objašnjava potom insajder, akonto pevačice koja je posle zahvata otišla kod roditelja u Novi Sad ne bi li majka mogla da brine o njoj dok se oporavlja.

Čitavu priču ona je i sama potvrdila.

„Prezadovoljna sam!"

- Tačno je da sam operisala kapke i da sam prezadovoljna, iako ću konačni rezultat videti tek za koji dan. Jedva čekam da nanosim senku na oči, a da ona ne upada u tu jednu linijicu koju sam samo ja videla - istakla je kroz smeh, pa nastavila o tome kako su je mnogi odvraćali od ove intervencije jer su smatrali da preteruje i da su joj kapci odlični.

- Savetovali su me da sačekam još koju godinu, jer oni nisu videli ono što vidim ja, ali sam pronašla odličnu doktorku, koja je specijalista za ovu vrstu intervencije i, odlučila da to uradim sada. Poznato je da treniram, vodim računa o ishrani, samim tim i o izgledu, ne pušim i želim da što duže budem lepa i mlada - kazala je za iste medije ona, koja sada želi i da ukloni pojedine tetovaže sa tela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

 

- Kajem se što sam se šarala, a posebno što sam se odlučila za ogromnu tetovažu preko celih leđa. Otpočela sam proces njenog uklanjanja i za sada to ide odlično, ali je proces dug i bolan. Devojke, dobro razmislite pre nego što odlučite da nešto istetovirate - poručila je Ostojićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike