Prija danas ne bi dozvolila da je šminkaju kao pre, a evo i šta kaže o korekcijama na koje je išla: Nisam tad znala za bolje! (FOTO)

12.10.2023

10:15

0

Svog ondašnjeg izgleda, naglašava, nimalo se ne stidi

Prija danas ne bi dozvolila da je šminkaju kao pre, a evo i šta kaže o korekcijama na koje je išla: Nisam tad znala za bolje! (FOTO)
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/A.A.

Osim o njenim dostignućima na estradi, u javnosti se jednako i često govori o izgledu Aleksandre Prijović, te promenama na koje se bila odlučila. Iako minimalne, svakako su uočljive, a po pitanju šminkanja - pevačica ističe kako, kada je počinjala, za bolje nije ni znala.

Upitana kako se oseća kada u medijima naiđe na svoje „pre i posle" fotografije, odgovorila je:

- Kad vidim svoje stare fotografije, predivno se osećam... Šalim se. Svakako se ne sramim tih fotografija, jer sam to bila ja. Pored mene trenutno sedi moj šminker koji je najbolji u državi i zna koliko te šminka može ulepšati, ali i poružniti. Neko je svojevremeno mislio kako je način na koji me šminkaju prikladan i da tako treba da izgledam. Sad, kad se setim tog perioda, sigurno se ne bih odlučila na takav stajling, frizuru i šminku, ali ja u tom trenutku nisam znala za bolje, a ljudi koji su to radili, mislili su da tako treba - kazala je Aleksandra za „Story.hr", pa zatim nastavila i o svojim estetskim korekcijama:

„Ne krivim nikog, ali..."

- Nikad nisam skrivala da sam imala estetske korekcije, to se vidi. Ono što sam htela, na sebi sam minimalno promenila. Najbitnije mi je bilo da to ne izgleda napadno. Sad se osećam bolje.

- Samo bih htela da naglasim, ne krivim nikog, ali smatram da je tada trebalo da izgledam prikladnije za svoje godine - zaključila je Prijovićeva, prenose domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike