Deca ponovo pokazala nevaspitanje! Džejla i Heni pogođeni na nastupu: Treba da vas bude sramota!

30.06.2024

09:19

0

Reper im je odmah uzvratio

Deca ponovo pokazala nevaspitanje! Džejla i Heni pogođeni na nastupu: Treba da vas bude sramota!
Džejla Ramović i Heni - Copyright M.P./ATAImages

Protekle večeri održan je drugi dan festivala "Belgrade Music Week", a organizatori su se potrudili da pred publiku izvedu neke od najpopularnijih izvođača kod nas. 

Međutim, deo publike je, kao i prošle godine, pokazao veliko nepoštovanje prema izvođačima koji su tu zbog njih, pa su tako Džejla Ramović i Miloš Stojković Heni pogođeni dok su bili na bini.

Pojedinci očigledno nisu naučili pravila lepog ponašanja, pa su tako pokazali koliko mogu da budu bahati, pa su odlučili da gađaju izvođače flašom.

- Pogodili su Džejlu, pogodili su mene, kako vas nije sramota, treba da vas bude - rekao je Heni, pa poljubio Džejlu i nastavio sa nastupom za one koji su tu došli da se provedu, a ne da prave nered. 

- Desilo se baš kad sam ja izašla na binu. Heni je pobesneo. Jesu me pogodili, ali ja im ne zameram, okej, ipak su deca u publici, to je na njima - istakla je Džejla pred medijskim ekipama.

Podsetimo, organizatori su protekle večeri na "Belgrade Music Week-u", između ostalih, doveli i Đeksona i Coju, Zeru, Nućija i Desingericu, a nevaspitana deca nisu uspela da pokvare još jednu dobru i ludu noć.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike