Kad bi „krenuo" na njeno samopouzdanje, Nada Obrić je i te kako znala da odbrusi mužu: Jednom ga odvela pred ogledalo, pa osula paljbu!

29.06.2024

20:35

0

Ukazala mu je bila, između ostalog, na to da je „proćelav i da ima stomak kao trudnica"

Kad bi „krenuo" na njeno samopouzdanje, Nada Obrić je i te kako znala da odbrusi mužu: Jednom ga odvela pred ogledalo, pa osula paljbu!
Nada Obrić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nada Obrić, kao gošća jedne emisije zajedno sa Sandrom Afrikom, te Snežanom Babić Sneki, dotakla se partnera koji svojim izabranicama „srozavaju samopouzdanje". Tada, otkrila je kako je svom suprugu i te kako znala da odgovori kada bi do tako nečeg došlo, bez ijedne dlake na jeziku.

- Muškarci su često skloni da ulivaju ženama nesigurnost i da im često nalaze različite mane svojim komentarima. Šta ste sve doživljavale? - pitala je Sanja Marinković u „Magazinu In", na šta joj je najpre Afrika odgovorila kako joj je jedan izabranik kazao: „Jao, imaš celulit".

Potom, Sneki se nadovezala rečima:

Snežana Babić Sneki, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Veliki procenat muškaraca koristi tu slabost, ukoliko vidi kod žene, faktički te sabije uza zid i ti gubiš samopouzdanje. Kada te onako malo onim njegovim kandžama prigrli, ti si gotova, jer nemaš samopouzdanja i on lakše vlada tobom kao ličnošću.

- Muškarac koji dovede ženu u situaciju da se oseća loše, ugroženo ili povređeno, to nije pravi muškarac - uključio se onda i Emir Đulović, nakon čega je Nada, usred studija, opšti haos svojim odgovorom napravila.

- Dolazi kući u neko doba, jasno mi je sve i, ja kažem lepo: „Poranio si, ljubi te majka". On shvati i kaže mi da sam luda žena. Kada mi tako nešto kaže, ja ga odvedem pred ogledalo i kažem mu: „Stomak ti je pivski, kao trudnica si, proćelav si, te bore silne..." Nađem mu milion i jednu manu, „a ti si samo Nade Obrić muž". Nemoj da ti dokažem sa tvojim najboljim prijateljima da će se zaljubiti u mene - otkrila je pevačica u pomenutoj emisiji.

Nada Obrić, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike