Pre brojnih operacija, Nada je morala i kod neuropsihijatra! Ovaj detalj tog susreta ne zaboravlja: Piši da si rekla da sam normalna!

29.06.2024

19:45

0

S lekarkom je skoro dva sata razgovarala

Pre brojnih operacija, Nada je morala i kod neuropsihijatra! Ovaj detalj tog susreta ne zaboravlja: Piši da si rekla da sam normalna!
Nada Obrić - Copyright ATAImages/A. A.

Nada Obrić, za vreme jednog televizijskog gostovanja pa razgovarajući i o sumnjama, te nesigurnostima koje je imala tokom života, ispričala je voditeljki Sanji Marinković detalje posete neuropsihijatru kod kog je morala da ode tokom svoje velike bitke za zdravlje.

Čak i onda, po svemu sudeći, Nada nije dozvoljavala strahu da je pobedi, a urnebesni trenutak sa seanse dan-danas nosi u svom sećanju.

- Evo, jedan primer... Pred ove silne operacije, šalju me kod neuropsihijatra. Imala sam tri karcinoma na tri različita mesta, nijedan nije imao veze s drugim, poslednji put proračun je bio da mi je ostalo mesec do mesec i po života... - počela je pevačica, a onda je dodala:

- Odem ja, ono seansa traje pola sata, 40 minuta, ja sedim sat vremena, ona jednako priča sa mnom.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljala.

Nada Obrić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Dođosmo mi do sat i 45 minuta, ona priča, ja kažem: „Stani, izvini, koliko ovo traje? Šta se ovo dešava?" Kaže ona: „Jao, Nado, vi ste tako divni, ja bih s vama da se družim". Ja po njenom stolu, viknem: „Piši da si rekla da sam normalna, da pokažem svima koji kažu da nisam" - otkrila je u „Magazinu In" Nada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike