"Selimo se, klub nema para da ga plati"! Zorannah sa dečkom odlazi iz Holandije posle godinu dana: Ne znamo još gde ćemo

27.06.2024

23:20

1

Nisu planirali da se ovako razvije situacija

"Selimo se, klub nema para da ga plati"! Zorannah sa dečkom odlazi iz Holandije posle godinu dana: Ne znamo još gde ćemo
Zorannah i Eloj Rum - Copyright Printscreen Instagram/zorannah

Zorana Jovanović Zorannah i njen dečko golman Eloj Rum pre godinu dana su se preselili iz Amerike u Holandiju, gde je on nastavio svoju karijeru. Međutim, sada bi mogli ponovo da se sele.

Iako je prvobitno Eloj trebalo da igra u Holandiji dve godine, zbog problema koji su zadesili njegov klub, on će karijeru nastaviti na drugom mestu. 

- Kupili smo stan, planirali smo da ostanemo dve godine, on se vratio zbog Lale (njegove ćerke) najviše. Međutim, u klubu je bila neka situacija sa vlasnicima koje su oterali, ostao je neki veliki finansijski dug, neki papiri nisu bili rešeni i situacija je bila takva da su im oduzeli neke bodove, pa su automatski ispali u drugu ligu - priča Zorannah u svom Jutjub videu.

Printscreen Instagram/zorannah
Eloj Rum i Zorannah

Kako je potom objasnila, klub za koji je Eloj igrao prethodnih godinu dana nema finansijska sredstva da ga plate, te je sigurno da se sele.

- Dug je 18, 19 miliona, ne mogu da ga plate sledeće godine, njegova plata je "u crvenom" jer je jedna od najviših u klubu i uglavnom je situacija takva da se selimo. Ne znamo gde, postoje razne opcije. Možda ćemo znati za dve nedelje, mesec dana, krajem avgusta, sve je vrlo otvoreno, pogotovo što je Evropsko prvenstvo, pa sad svi čekaju i to.

U toku videa je Zorannah istakla da će ponovo ići u Ameriku u Klivlend i Kolambus, gde je Eloj inače igrao, ali nije naglasila da li je to putovanje zbog njegovog posla ili privatne prirode.

Printscreen Instagram/ Zorannah
Eloj Rum i Zorannah

Podsetimo, Zorannah je prvi put pokazala dečka nakon nekoliko meseci i to neposredno pred selidbu iz Amerike u Holandiju

Oni su neko vreme tražili stan, koji su na kraju i pronašli, a mnogi su bili iznenađeni što je Zorannah pokazala svoje sposobnosti u kuhinji, s obzirom na to da je redovno pokazivala šta sprema dečku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike