Arijana Grande bi večerala sa najsurovijim serijskim ubicom i nekrofilom! Oglasile se porodice žrtava: Nije normalna!

28.06.2024

00:10

0

On je, inače, osuđen zbog silovanja, kanibalizma, nekrofilije i trajnog čuvanja delova tela svojih žrtava

Arijana Grande bi večerala sa najsurovijim serijskim ubicom i nekrofilom! Oglasile se porodice žrtava: Nije normalna!
Džefri Damer i Arijana Grande - Copyright Profimedia

Arijana Grande našla se na udaru javnosti zbog najozloglašenijeg serijskog ubice Džefrija Damera, kada je izjavila da bi volela da sedne s njim i porazgovara, prenosi TMZ.

Slavna pevačica, u nedavnom podkastu je izjavila da bi njen idealan gost za večeru bio upravo Džefri. Inače, on je bio serijski ubica 17 muškaraca, osuđen zbog silovanja, kanibalizma, nekrofilije i trajnog čuvanja delova tela svojih žrtava.

Porodice žrtava uznemirene

Porodica jedne od Damerovih žrtava, Tonija Hjuza, uznemirila se zbog Arijanine izjave. Majka žrtve poručila je kako se nada da Arijana, kao i šira javnost, znaju da porodice žrtava osećaju stvarnu bol svaki put kad se Damer spomene.

Profimedia
Arijana Grande

- Čini mi se kao da ona nije normalna. Nije zanimljivo niti smešno reći da biste voleli da večerate s njim. Takođe, to nije nešto što bi trebalo reći mladim ljudima - poručila je Šarli Hjuz.

Priče o serijskim ubicama puno zarađuju

Tonijeva sestra poručila je da Arijana nije jedina koja je zainteresovana za priče o serijskim ubicama poput Damera, te da ovakva tematika donosi ogromnu zaradu televizijama, striming servisima i izdavačima knjiga. Naime, nedavno je hit na Netfliksu bila upravo priča o ovom monstrumu.

Profimedia
Džefri Damer

Podsetimo, Džefri Damer smatra se jednim od najstrašnijih američkih serijskih ubica. On je priznao na suđenju krivicu za silovanje, ubistvo, rasparčavanje i konzumiranje više žrtava, nakon čega je osuđen na 15 uzastopnih doživotnih zatvorskih kazni 1992. godine, ali je odslužio samo tri godine. Godine 1994. ubijen je u zatvoru kada ga je nasmrt prebio drugi zatvorenik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike