Pit Dejvidson zbijao šale na sahrani Arete Frenklin: Ovo će ga još dugo izjedati! (FOTO/VIDEO)

13.01.2024

07:58

0

Poslednje zbogom zvezdi je uputio rame uz rame s ondašnjom verenicom, Arijanom Grande

Pit Dejvidson zbijao šale na sahrani Arete Frenklin: Ovo će ga još dugo izjedati! (FOTO/VIDEO)
Pit Dejvidson - Copyright Profimedia

Čuvena Areta Frenklin preminula je 16. avgusta 2018. godine i brojne tamošnje poznate ličnosti, kao i generalno poštovaoci njenog rada, teška srca - ali nisu propustili da joj upute poslednje zbogom. Sahranjena je u Detroitu na groblju Vudlon, a kako je među izvođačima koji su bili pozvani da joj odaju počast bila Arijana Grande, njen tadašnji verenik Pit Dejvidson išao je sa njom.

Međutim, komičar je u to vreme bio „na ketaminu do ušiju", te je kada je otišao da porodici izjavi saučešće mislio da je „okej da se malo i našali".

Areta Frenklin, Profimedia
 

- Gotovo da sam leteo... I mislio sam da bi bila baš dobra ideja da odem i da „iskažem svoje p-o-š-t-o-v-a-nj-e" - otkrio je u svom specijalu „Pete Davidson: Turbo Fonzarelli" koji se sada prikazuje i na „Netfliksu", aludirajući na Aretin hit „Respect" i to kako ga je ona u jednom delu (numere) izvodila.

Sada i bivši dečko Kim Kardašijan, svestan da je to tek jedna u moru grešaka koje je onda napravio, nije spominjao kakva je bila njihova reakcija na ovaj njegov potez.

Podsetimo, Arijana Grande na sahrani kraljice soula izvodila je numeru „A Natural Woman", nakon čega se naveliko brujalo o tome kako ju je sveštenik navodno pipao za grudi sa strane.

Arijana Grande sa sveštenikom na sahrani Arete Frenklin, Profimedia
 

U jeku čitave drame on je izdao i javno izvinjenje, naglasivši kako mu to nipošto nije bila namera.  

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike