„Tejlor Svift više nema gde, samo nadole!" Blogerka na meti fanova pevačice zbog šok izjave

27.06.2024

07:45

0

Ni tvrdnje da je u stvari mnogo voli i poštuje nisu joj pomogle

„Tejlor Svift više nema gde, samo nadole!" Blogerka na meti fanova pevačice zbog šok izjave
Megan Mekejn - Copyright Profimedia

Američka televizijska ličnost, kolumnistkinja i autorka Megan Mekejn, našla se na meti fanova Tejlor Svift istakavši da smatra da „ona više nema gde, samo nadole".

Voditeljka „Citizen McCain" podkasta, naime, veruje da će za Tejlor biti i dobro da „malo sedne i odmori" posle brojnih uspeha koje je nanizala.

Ipak, razbesnela je njenu publiku, kojoj po svemu sudeći Tejlor nikad dosta.

Njena veza sa Travisom Kelsijem već mesecima „pravi naslove", „Tajm" ju je proglasio za ličnost godine 2023, turneja joj je i više nego dobra, ali prema mišljenju Mekejnove koja je i napomenula da u stvari „mnogo voli i poštuje Sviftovu", bliži se vreme da možda napravi pauzu i izađe iz fokusa.

Tejlor Svift, Profimedia
 

- Kad zaključi turneju, mislim da i zbog sebe, a i zbog nas komentatora, treba da napravi malu pauzu. Tri su glavne teme o kojima se u Americi non-stop priča i ona je jedna od njih. Tramp, Bajden, Svift, po ceo dan, svaki dan. Tako da, da, smatram da bi joj odmor dobro došao - kazala je ona, prenosi „Page Six", pa dodala kako je mogla i da sačeka s izbacivanjem „The Tortured Poets Department-a", što je mišljenje i nekih drugih kritičara, jer joj to „zaista nije bilo neophodno".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike