Princ Vilijam odveo decu na koncert Tejlor Svift! Bodrio je iz publike, a nekad su i scenu delili: Još ne znam što sam to uradio! (FOTO)

22.06.2024

15:50

0

Kejt Midlton nije bila sa njima

Princ Vilijam odveo decu na koncert Tejlor Svift! Bodrio je iz publike, a nekad su i scenu delili: Još ne znam što sam to uradio! (FOTO)
Princ Vilijam - Copyright Profimedia

Princ Vilijam proslavio je svoj 42. rođendan 21. juna, a i prema rečima kraljevske reporterke Roje Nikhe - tim povodom odveo je naslednike na koncert Tejlor Svift u Londonu. Pevačici je to bila prva svirka u okviru „The Eras" turneje u ovom gradu, pa Vilijam zajedno sa mališanima navodno nije mogao taj događaj da propusti.

Kejt Midlton, koja je u martu i javno istakla da „preventivno odlazi na hemoterapije", prema daljim navodima - nije bila sa njima.

To što je Vilijam „skoknuo do Vemblija da podrži Sviftovu", inače, u stvari i nije neko ogromno iznenađenje. Ipak, svojevremeno su delili i scenu, zbog čega on dan-danas ume da se strese.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

- Ne znam šta je mene tad obuzelo... Mada, iskreno, kad Vas Tejlor Svift pogleda u oči, dodirne po ruci i kaže: „Pođite sa mnom", ma, krenuo sam kao pas, „naravno, to deluje kao dobra ideja" - prisećao se kao gost podkasta „Time to walk" jednom prilikom i tu se nije i zaustavljao.

Tejlor Svift i princ Vilijam, Profimedia
 

- Izašao sam na scenu i negde na polovini Bon Džovijeve „Livin' on a Prayer" sam se, kao, probudio i pomislio: „Stojim na bini i pevam, a ni reči ne znam?" - dodao je potom, što je mnoge bilo i nasmejalo.

Tejlor Svift, Džon Bon Džovi i princ Vilijam, Profimedia
 

Ovoga puta, pak, na koncertu se odlično i proveo i osećao - njegov ples već je i viralan. Tviter gori od komentara kako se princ ludo zabavlja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike