Tejlor Svift postala milijarderka! Pevačica se našla na Forbsovoj listi najbogatijih poznatih ličnosti

03.04.2024

20:38

0

Samo od prvih 60 nastupa zaradila je milijardu dolara

Tejlor Svift postala milijarderka! Pevačica se našla na Forbsovoj listi najbogatijih poznatih ličnosti
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Tejlor Svift iza sebe ima najuspešniju poslovnu godinu, a njena svetska turneja "The Eras" ruši sve rekorde posećenosti. 

Pevačica je nedavno i nagrađena sa čak četiri Gremi nagrade za najbolji album godine, a reč je o albumu "Midnights", kojim je definitivno obezbedila titulu najveće pop zvezde današnjice. 

Ovi uspesi su joj, naravno, doneli i ogromno bogatstvo, te se nedavno našla na Forbsovoj listi milijardera među poznatim ličnostima. Naime, njeno bogatstvo se procenjuje na oko 1.1 milijarde dolara, a procenjuje se da je prvu milijardu zaradila samo od prvih 60 nastupa u sklopu turnuje. 

Profimedia
Tejlor Svift

Inače, Tejlor je sa ovom cifrom zauzela 14. mesto, dok su ispred nje Dik Vulf, Rijana, Kim Kardašijan, Džej Zi, Stiven Spilberg, a počasno prvo mesto pripalo je Džordžu Lukasu čije se bogatstvo procenjuje na preko pet milijardi dolara.

Podsetimo, pevačica se nedavno našla u centru skandala zbog bahatog ponašanja njenog oca, koji je napao paparaco reportera, udarivši ga jer je slikao pevačicu i njega dok su silazili sa luksuzne jahte.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike