„Ćerka je od tate dobila stan!" Slavica Ćukteraš i o pomirenju s bivšim, pa Areni koju je zakazala Tanja Savić: Bacila sve karte na sto!

25.06.2024

20:25

0

Sad joj je, čini se, sve potaman

„Ćerka je od tate dobila stan!" Slavica Ćukteraš i o pomirenju s bivšim, pa Areni koju je zakazala Tanja Savić: Bacila sve karte na sto!
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/M. P.

Slavica Ćukteraš otvorila je dušu gostujući u jednoj emisiji pa je ispričala kako su ona i njen nekadašnji suprug, Vlada Avramov, uspeli da pronađu zajednički jezik. Rešivši i veliku bitku za starateljstvo - oboje se sada smeju zajedno s mezimicom Viktorijom koju su dobili dok su još bili u braku.

- Posložio je gospod Bog, a i moj bivši muž i ja. Već duži period smo Vlada i ja primetili da to utiče na Viktoriju. Imam osećaj kao da je sazrela za šest meseci i počela da shvata neke stvari bolje nego mi. Jedno popodne sam sedela sama, razmišljala i poslala bivšem mužem poruku, da ako je raspoložen, sve ostavimo po strani i da se dogovorimo o onome što je u interesu Viktorije, dobila sam poruku koja je bila pozitivna - počela je ona u „Sceni", pa je onda otkrila i kako je taj njihov susret izgledao.

Slavica Ćukteraš, Vlada Avramov, Profimedia/ATA Images
 

- Posle godinu dana takozvanog pakla i naš prvi susret je morao da ima posrednika, kada smo se našli, rešili smo ceo slučaj koji smo godinu dana vodili na sudu i sa socijalnom službom. Uspeli smo i sada nam je srce puno. Teret nam je svima pao - kazala je Slavica na ivici suza, ali srećna:

„Šta nam je trebalo sve ovo..."

- Mislim da još nisam svesna celog ishoda. Jako je brzo sve došlo na svoje i kada sada on i ja prošetamo sa njom kroz grad i kada je vidimo toliko srećnu, to nema cenu... Pitam se šta nam je trebalo sve ovo. Sigurno da je ovo neka vrsta škole, ali je bilo teško zbog deteta.

Vlada je ćerku i nekadašnju ženu, takođe, obradovao i nekretninom u Novom Sadu.

- Viktorija je na poklon od tate dobila stan. U blizini je njene škole, pa smo odlučili da se odmah nas dve preselimo tamo. On nikad nije bio loš tata. Kada dve osobe zakrve, mora da se spusti lopta, treba biti pametan. Mislim da sam odigrala jako dobro. Da je neki baksuz, terao bi svoje, ali eto, jedan lep početak leta i divno razdoblje za naše dete. Svakoga bih posavetovala da spusti ego. U ovom slučaju smo oboje ispali ljudi... Pravi je ženski stan, za dve dame. Oboje smo je uključili, a ja sam Viktoriji prepustila sve ideje, da bi što pre osetila da joj je to novi dom. Nema cenu kada roditelj vidi srećno dete - naglasila je pevačica.

Slavica Ćukteraš, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Slavica, sa druge strane, smatra da im je u odnosu najviše nedostajalo poštovanja.

- Nadam se da se neće više taj ego ni kod koga probuditi. Sve sada mora biti u granicama normale, pažljivo i sa poštovanjem, njega verovatno nismo imali dovoljno. On sada svakodnevno dolazi i viđa je, što je i ranije radio, ali sada više, uzima je, smejemo se zajedno sa njom i pred njom. Kada čovek odluči da neke stvari ostavi iza sebe, moguće je - poručila je onda ona, koja trenutno priprema i nove pesme.

Upitana, pak, o Areni koju je zakazala Tanja Savić, te da li joj je na tome čestitala, Slavica Ćukteraš odgovorila je bez dlake na jeziku:

Tanja Savić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nisam, ali evo, javno joj čestitam, želim joj puno uspeha. To je definitivno neko od nas trebalo da uradi. Bilo je priča da se okupimo, Tanja nije mogla da se uhvati ni za glavu, ni za rep, kada smo počeli da organizujemo turneju pre dve godine... Možda se i to nekada dogodi, u MTS dvorani. Zvaću celu ekipu da budu gosti kada budem napravila koncert - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike