„Meni je to bila greška!" Slavica Ćukteraš se odmah obratila mlađoj koleginici kad je čula da će zbog ovoga možda zapostaviti karijeru

09.04.2024

16:55

0

Ovako ju je posavetovala

„Meni je to bila greška!" Slavica Ćukteraš se odmah obratila mlađoj koleginici kad je čula da će zbog ovoga možda zapostaviti karijeru
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačicu Milicu Jokić je tokom gostovanja u jednoj emisiji voditelj Ivan Gajić pitao da li je istina da je kazala da će, pošto danas-sutra osnuje porodicu, ostaviti karijeru. Čim je to čula - druga gošća, Slavica Ćukteraš, nije mogla da ne odreaguje i pre mlađe koleginice.  

- Jao, nemoj to da radiš! - kazala je tada ona, pa se Milica onda uključila u razgovor rekavši:

- Ne, nisam to rekla. Naravno, treba se posvetiti porodici kada dođe vreme za to, ali mislim da karijera zbog toga ne treba da trpi.

- Tako je - rekla je onda Slavica u emisiji „Divan šou", pa zaključila izjavom:

Milica Jokić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ja sam sve ostavila kad sam se udala i to mi je bila velika greška. To je primer kako ne treba.

Podsetimo, Slavica nikada nije krila da se zbog ljubavi bila povukla sa scene. Ćerka Viktorija, otkako se rodila, postala joj je sam centar sveta. To se, svakako nije promenilo ni danas, a pevačica je trenutno i na sudu s nekadašnjim suprugom i bori se za starateljstvo nad njom.

- Mislim da je normalno da dete bude uz mamu. Mislim da nije normalno da se dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje i da se ta mama ne pita ništa. Stvarno ne znam kakva bi to mama trebalo da bude. Pa naravno da me uplaši pomisao da Viktorija nije pored mene. Osetim samo bol i tugu, ali opet nekako znam da bih se borila do zadnje kapi krvi... Slavica Ćukteraš je prvenstveno mama. Slavica Ćukteraš je neko ko će svojoj publici pružiti, kad izađe na scenu, najbolje od sebe u tom momentu - pričala je ona „Blicu" u velikoj ispovesti na tu temu.

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike