"Burnije je reagovala": Brat Rade Manojlović otkrio zašto ju je odbio za duet, izdvojio nešto što mu se nije dopalo

07.02.2024

18:46

0

On je ranije predlagao neke pesme koje će snimiti, ali tada ona nije htela

"Burnije je reagovala": Brat Rade Manojlović otkrio zašto ju je odbio za duet, izdvojio nešto što mu se nije dopalo
Nenad i Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović nedavno je izjavila da ju je brat Nenad Manojlović odbio da snime duet, a sada se oglasio i on. 

Nenad ističe da ovo nije prvi put da pričaju o duetu, ali da mu se pesma koja mu je ponudila, nije dopala.

- Pročitao sam neke stvari o tome na internetu, a da budem iskren, nisam ni pričao sa njom na tu temu. To nije prvi duet koji mi je predložila, to je neki treći ili četvrti o kom pričamo - rekao je Nenad, pa dodao:

Antonio Ahel/ATAImages
Nenad Manojlović

- Prva dva sam ja predložio, pa je ona odbila jer joj se nije svideo, a drugi se meni nije svideo nimalo. U ovom trećem postoji ta neka igra reči koja pominje oca i to da je odveo sina negde sa sobom. Meni je to malo bilo odbojno. Tada smo radili Novu godinu i bukvalno nijedan dan nisam bio slobodan, pa sam samo gledao kada ću da provedem nešto malo vremena sa klincima i suprugom. Hteo sam da ostavim telefon jer stalno zvoni i kada bih se javljao svakom na telefon, danima ga ne bih ispuštao iz ruke. Desilo se da joj nisam odgovorio, ali to je nešto najnormalnije jer se ni ona meni ne javlja po deset dana. To je normalno i ne zameram joj.

On je prokomentarisao i Radinu reakciju na odbijanje pesme.

ATAImages/ M.M.
Rada Manojlović

- Mislim da je malo burnije odreagovala jer ja nisam hteo da snimim pesmu koja mi se nije svidela. Ona je najavila duet, a da me nije ni pitala. Bilo je malo prevremeno - zaključio je Nenad.

Podsetimo, Rada je otkrila da je želja njenog brata bila da se ne povezuju u medijima jer želi da gradi karijeru sam, a kada je u pitanju duet, rekla je da ona ima i druge kandidate za njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike