Proglašeni pobednici šoua „Nikad nije kasno"! Mnogo šta im se isprečilo na putu: Za trijumf su se žestoko borili! (FOTO)

24.06.2024

10:35

0

Selma Čavkić, Ružica Čavić i Sašo Bašeski ne kriju svoju radost

Proglašeni pobednici šoua „Nikad nije kasno"! Mnogo šta im se isprečilo na putu: Za trijumf su se žestoko borili! (FOTO)
Selma Čavkić, Ružica Čavić i Sašo Bašeski - Copyright Foto: Z. K. Munja

Pobednicima devete sezone takmičenja „Nikad nije kasno" proglašeni su Ružica Čavić, Sašo Bašeski i Selma Čavkić. Stručni žiri činili su Kaliopi, Ljubica Vraneš i Saša Milošević Mare, kao i još 23 člana koja su glasala u telefonskom uživo uključenju, pa tako izabrali najboljeg u šouu veterana.

Prema odluci stručnog žirija trijumfovala je Ružica sa 188 glasova, koja je potom nagradu posvetila sinu i suprugu, koji su uvek uz nju.

- Ovu nagradu posvećujem svom suprugu i sinu i naravno svima koji su uz mene i koji su godinama čekali da se ponovo pokrenem. Hvala svima. Moram da napomenem da želim da posvetim pobedu i koleginicama koje nisu došle do finala, a negde su bile moji favoriti, a to su bile Renata Kukolj, Gordana Đukić, Jovanka Jo i Vesna Denić. To su sve imena koja su meni prirasla za srce i žao mi je što nisu bile sa nama u finalu - kazala je Ružica za „Grand", koja je inače imala veoma uspešnu karijeru sve do 2005, kada se u potpunosti povukla iz javnosti.

Ružica Čavić, Printscreen „Nikad nije kasno"
 

Započela ju je u bendu „Nemoguće vruće", a kasnije, sa Željkom Samardžićem otpevala je „Nikad ne reci uskoro", kao i numeru „Sve ja to poštujem".

Udata je za kolegu Nenada Tomićevića i, pošto se povukla, maksimalno se posvetila porodici.

Prema publici s Fejsbuka, sa druge strane, Selma je osvojila najviše glasova (4.927).

Selma Čavkić, Printscreen „Nikad nije kasno"
 

Što se tiče publike koja je glasala putem SMS-a, Bašeski je „poupio" laskavi trofej. Makedonac je u superfinalu zahvaljujući njima sa scene otišao s 6.087 glasova.

Podsetimo, on je umalo odustao od takmičenja zbog majčinog zdravstvenog stanja.

„Samo jedno mi je dalo snagu za dalje!"

- Mama je bila u jednoj od prošlih emisija i nedugo nakon toga doživela je moždani udar. Bila je tako teška situacija i mislio sam da ću da se povučem iz takmičenja, kao i iz festivala u Prilepu gde treba da nastupam, ali ona je bila sve bolje i bolje. Sada je već sasvim dobro i to mi je dalo podsticaj i snagu da nastavim dalje – kazao je bio Sašo „Grandu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike