Pevačica je doživela porodičnu tragediju! Voleli su je devedesetih, a ona ovako priča o svom životu

27.04.2024

10:00

0

Opisala je i jednu situaciju iz kuće

Pevačica je doživela porodičnu tragediju! Voleli su je devedesetih, a ona ovako priča o svom životu
Ružica Čavić - Copyright Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno

Ružica Čavić bila je prepoznatljivo ime na sceni, pretežno tokom devedesetih godina, a pre dve decenije je rešila da se povuče.

Pevačica je otvorila dušu o svom životu, a kada je bila dete, nije joj uvek bilo lako.

- Rođena sam u Manjači, to je nekih 45 kilometara od Banjaluke. Imala sam četiri i po godine kada su me spakovali i poslali za Novi Sad. Otac mi je poginuo kada sam imala godinu i po dana, majka je ostala sa nas troje sama, pa pošto su babu raselili, pravili vojni poligon, ona je dobila zemlju u Veterniku kod Novog Sada i tu smo se preselili. U Novom Sadu sam završila sve škole - započela je Ružica, te se prisetila pokojnog oca.

Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno
Ružica Čavić

 

- Otac mi je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1973. godine, sa 23 godine, bio je jako mlad. Majka je bila i mama i tata. Imala sam ljubav prema njoj i njenoj požrtvovanosti, pa i kada me grize savest ja sam mislila: "Ne ne, mama će da pati". Otac mi je čitav život nedostajao, sigurna sam da bi se moj život drugačije odvijao da je on bio živ - istakla je ona.

Iako joj je povremeno bilo teško, Ružica nije gubila pozitivnu energiju.

- U jednom momentu u našoj kući je prokišnjavalo, ja sam bila peti razred osnovne škole, došla sam kući i videla šerpicu u koju kaplje voda i čekali smo majstora da dođe da to zakrpi i ja sam gledala u tu šerpicu i razmišljala... Dobro, imam sve petice u školi, idem na folklor, imam najbolju drugaricu Maju, znam da pevam, što bih se ja sada nervirala, najvažnije je da u životu znaš da će to stanje da prođe - ispričala je Čavićeva u emisiji "Ispovest".

Printscreen/YouTube/Nikad nije kasno
Ružica Čavić

 

Pevačica se sada takmiči u emisiji "Nikad nije kasno", a poznata je po pesmi "Sve ja to poštujem".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike