„Lopta veličine bebine glave je bila u meni..." Vesna de Vinča sve zatekla: Taj brat ili sestra bliznakinja mogli su da eksplodiraju u meni

23.06.2024

10:05

0

Kad su lekari spazili šta je posredi, zakazana joj je hitna operacija

„Lopta veličine bebine glave je bila u meni..." Vesna de Vinča sve zatekla: Taj brat ili sestra bliznakinja mogli su da eksplodiraju u meni
Vesna de Vinča - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna de Vinča, kao gošća jednog podkasta, otvorila je dušu na razne teme pa i šokirala pojedinim detaljima iz života koji javnosti do sada nisu bili poznati. Posebno je sve naježila tvrdnjama da je za svojih 66 godina čak 14 puta mogla da umre, a onda se i prisetila jedne takve opasne situacije.

- Kao embrion bila sam blizanac, ali se moj brat ili sestra nisu razvili. Rođena sam, a u meni je ostala lopta veličine bebine glave. U njoj su bile neke dlačice i ostaci i to sam nosila u sebi punu 21 godinu. Taj brat ili sestra bliznakinja mogli su da eksplodiraju u meni, to je bilo toliko opasno. Sve se dešavalo na poslednjoj godini studija i čim su lekari to uočili, zakazali su mi hitnu operaciju. Sve je prošlo dobro. Sećam se da, kada sam se vratila kući, tetke su plakale, a ja sam im rekla da sigurno neću da umrem, da moje vreme tek dolazi i da imam mnogo toga još da uradim. Inače, u psihologiji postoji i lečenje smislom, a onaj ko na vreme ne otkrije svoj smisao i misiju, taj će ranije i umeti - kazala je u Informerovom podkastu Vesna, koja iza sebe, inače, ima dva braka i, kako je sama priznala, njen ljubavni život je išao iz jedne krajnosti u drugu.

Najpre je, podsetimo, bila udata za Milana Langa, a potom i Predraga Vitasa.

„U crnini sam se udala, kao da sam znala..."

Vesna de Vinča, ATAImages/Amir Hamzagić
 

- Lango me je jurio i nije mi davao mira. Bio je 20 godina stariji od mene, moji su poludeli kada sam saopštila da hoću da se udam za njega. Venčao nas je Bata Živojinović, a ja sam se udala u crnini, nisam imala venčanicu. Kao da sam predvidela šta će se na kraju desiti - prisetila se Vesna i bez zadrške otkriva tajne tog braka.

- Brak sa Langom je bio biohemija. On, ekipa i ja smo non-stop bili pijani. Mislila sam da je to neki koncept života jer je Lango umeo da režira život. Međutim, ograničavao me je i nije mi davao da se razvijam, pa sam se od njega razvela - kazala je, a onda dodala:

- Vitas je bio tip antičkog muškarca. Imali smo ozbiljan intelektualni odnos ispunjen strastima. Vezu smo otpočeli umom stanu i te noći smo se ljubili punih pet sati. Vitas se razveo zbog mene, ali nisam ja rasturila njegov brak, to je već bilo završeno... On je od mene bio stariji 10 godina, bio mi je urednik na RTS-u, a u mene se zaljubio zbog jednog teksta koji sam objavila u magazinu „Duga". Nije mi ništa branio, bio je moj veliki učitelj - naglasila je pa otkrila i:

- Posle njegove smrti desila mi se još jedna velika ljubav -  zaintrigirala je za pomenute medije Vesna de Vinča.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike