"Penzija mi je 300 evra" Vesna de Vinča zbog malih primanja pokreće novi biznis!

25.07.2023

19:46

0

Baviće se i investicijama

"Penzija mi je 300 evra" Vesna de Vinča zbog malih primanja pokreće novi biznis!
Vesna de Vinča - Copyright ATAImages/ M.M.

Novinarka i vlasnica agencije "Mis Ju", Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča otvoreno je progovorila o finansijama i planovima za budućnost. Tom prilikom je priznala da ima penziju od 300 evra, ali i biznis plan koji treba u budućnosti da razvije.

- Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti - poručuje Vesna.

ATAImages/Amir Hamzagić
Vesna de Vinča

Ovom prilikom otkrila je i šta je sve ove godine posetila od destinacija, budući da uživa u putovanjima i često ih sebi priušti.

- Bila sam na Tasosu i bilo mi je predivno. To je jedno čudesno ostrvo. Nakon toga sam otišla u Budvu, ja sam Budvanka po mami. Ali sa druge strane, mnogo volim Srbiju i Grci nisu bolji zavodnici od naših Srba. Pored svih teških situacija koje smo imali, bolje živimo od većine Evrope. I dalje u sebi imamo osmeh i šalu. Bitno je da se okružimo lepim devojkama, momcima, ljudima. Promena je bitna da bismo ostali mladi, lepi, zdravi - zaključuje Vesna de Vinča.

Printscreen/ RTVPink
Vesna de Vinča

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike