Najbolji su "second hand" muškarci: Vesna de Vinča iznenadila izjavom

15.10.2023

16:41

0

Dala savet ženama

Najbolji su "second hand" muškarci: Vesna de Vinča iznenadila izjavom
Vesna de Vinča - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Vesna Jugović, poznattija kao Vesna de Vinča, vlasnica kompanije "Miss Ju" iza sebe ima dva braka. Prvi put sudbonosno „da“ izgovorila je novinaru Milanu Langu, a drugi put pred oltar je otišla sa Predragom Vitasom.

Prema njenim ranijim svedočenjima, Predrag je bio njena najveća ljubav, a nakon njegove smrti odlučila je da nosi crninu. 

Sada se još jednom osvrnula na muško-ženske odnose i dala svoj savet.

ATAImages/ M.M.
 

- Sigurna sam da su najbolji ''second hand'' muškarci. To znači da su iza sebe imali bar jedan brak i da imaju decu. Sve živo su isprobali i ne moraju da vežbaju na meni, rekla je Vesna pa dodala:

- Muškarci koji se nikada nisu ženili mogu biti jako problematični, umeju da udave i da upropaste odnos. Oni teže savršenstvu i to sve može da ode u lošem smeru, zato smatra da su ''second hand'' muškarci najbolji, rekla je de Vinča.

ATAImages/M. M.
 

Podsetimo, ona je nedavno otkrila da joj penzija iznosi svega 300 evra, kao i da pored toga počinje da se bavi investicionim aktivnostima.

- Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti - poručuje Vesna za Blic.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike