„Nismo mi nalazili devojke, nego one nas!" Ivan Gavrilović je s ovim kolegom pravio haos gde je stigao: Samo me je jedna odbila!

19.06.2024

16:55

0

Brojne lepotice pratile su ih u stopu - znale su gde žive, nastupaju...

„Nismo mi nalazili devojke, nego one nas!" Ivan Gavrilović je s ovim kolegom pravio haos gde je stigao: Samo me je jedna odbila!
Ivan Gavrilović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Gavrilović je devedesetih godina posebno uživao u popularnosti. Osim kao izvođač, bio je i veliki miljenik nežnijeg pola. Prisećajući se tog perioda, ali i druženja s kolegom Nenadom Kneževićem Knezom, za jedne medije je rekao da su njih dvojica i te kako umeli da naprave haos.

Nenad Knežević Knez, ATAImages/Antonio Ahel
 

Nijedna nije mogla da mu kaže „ne", sve dok nije upoznao suprugu. Tako je odmah i „znao da je ona ta".

- Bili smo jako popularni. Uvek sam svirao gitaru, još u školskom dvorištu. Nije mi se desilo da me neka devojka odbije, jedino moja žena i znao sam da je ona ta. Inače, generalno, nikad nije bilo šanse da me neka odbije. Ko će da te odbije, to nije moguće - počeo je Ivan za „Hype".

Potom, nastavio je o tome kako su se on i Knez nekad i menjali, kada su lepotice u pitanju.

„One su nalazile nas!"

- Mi smo pravili haos. Knez i ja odemo po dva tri dana i menjamo se. Zakažemo jednu u jedan, drugu u dva, zatim u tri i sve tako. Mi nismo nalazili devojke, one su nas. Pratile su nas po nastupima, gde živimo, šta radimo. I onda bude, šta bude - zaključio je za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike