Haris sad mora da šije, pegla, pere sudove, da kuva... Pevač sve kućne poslove obavlja: Imam puno slobodnog vremena

19.06.2024

09:20

1

Priznao je i da je emotivno spreman za novu ljubav

Haris sad mora da šije, pegla, pere sudove, da kuva... Pevač sve kućne poslove obavlja: Imam puno slobodnog vremena
Haris Džinović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Razvod Harisa Džinovića promenio je pevaču tok života, pa sada sve obavlja sam po kući. Priznao je da je spreman da u svoj život primi novu osobu, ali da ima određe zaheteve.

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - smatra Haris, pa otkrio koje poslove on to radi.

- Ja peglam sam sebi sve, još od malih nogu, čak i šijem. U našem narodu postoji jedan izraz koji moram upotrebiti, ja sam picajzla, odnosno perfekcionista, a imam i puno slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, koja je recimo zauzeće 2-3 sata i to je navečer, a sve ostalo vreme sam slobodan - ističe on, pa dodaje:

Kad kuva sve je pod konac

- Ja kad kuvam kod mene nema tanjira ili nema lonca jednog u lavabou, koji nije opran. Dok se nešto krčka ili nešto prži ja to operem i sve je oprano. I kad se završi pripremanje jela sve je oprano - dodao je Džinović tom prilikom.

Haris se svojevremeno osvrnuo na negativne komentare koji dolaze do njega, te prokomentarisao to što ga pojedini vide kao jako zahtevnog čoveka, pa čak i namćora.

ATAImages/Antonio Ahel
Haris Džinović

- Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija - tvrdi Džinović za Prvu, a onda pomenuo i Melinu.

- Sećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista - rekao je tad Haris i dodao da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici.

Ranije nije bilo problema

Haris je govorio da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze.

- Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni čoveka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promene, ali uvek se može naći kompomis i to je promena. Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje dece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora - govorio je čuveni pevač za "K1" i dodao da je Melina uz njega naučila da kuva:

ATAImages/Antonio Ahel
Melina Džinović

- Isto sam kvalitetan kuvar koliko pevač. Ne kuvam baš svakog dana jer deca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu meru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike